-WaTCHMaN-
Üye
hayır.hız modları tamam ama birde bileşenlerin ram kullanma olayı var:S
yedikleri rama göre büyükten küçüğe doğru sıralıyorum:
Ovi contrats(bunu kimsenin kullanmadığını herkez biliyor ve ayrıca ram yemek için üretilmiş)
Etkin notlar(kullanılmadığı halde ram yiyor)
E-Mail(baya ram yiyor)
yazılım güncelleme
Podcasting
burada ve şimdi
Ovi senk.
aylin
Ovi maps
drawing
çıkartmadım kardeş. son olaylardan sonra(widget ve web olayı) fw ye baştan başladım yapmaya.o yüzden hepsi olduğu gibi duruyor.
evet görüşleriniz neler e mail ram yiyor ama onuda kullananlar var.yani sadece kendimizi düşünmeyelim arkadaşlar
programları minimum tutarak modla yani en az 2 uygulama örn:e-mail ve ovi maps bulunsun diğer uygulamaları kendimiz yükleyebilmemiz için bi dosyada topla veya auto installer a ekleyebilirsinkardesım dedıgım cok mantıklı benım bak e-mail,maps gibi kullanılanları 1 upload yap birde o butun saydıklarını cıkartıp upload yap cunku kendımızı dusunmeyelım tamam ama ben e-mail kullanmıyorum ve baya ram yiyor dıyorsun qereksız benım ıcın o acından dedm 2 upload yap 4*3 normal menü olarak
hayır.hız modları tamam ama birde bileşenlerin ram kullanma olayı var:S
yedikleri rama göre büyükten küçüğe doğru sıralıyorum:
Ovi contrats(bunu kimsenin kullanmadığını herkez biliyor ve ayrıca ram yemek için üretilmiş)
Etkin notlar(kullanılmadığı halde ram yiyor)
E-Mail(baya ram yiyor)
yazılım güncelleme
Podcasting
burada ve şimdi
Ovi senk.
aylin
Ovi maps
drawing
sen diyorsinki kardeş bana uygun olanı çıkartta geri kalanların istediğini sonra yaparsın yanlışmıym?4*3 orjinal menü daha iyi ayrıca dediğim şekilde daha mantıklı isteyen ya tum cıkartılmıs olan 4*3 indirir isteyen sadece e-mail maps gibi şeyler olanı indirir
ve zamanı olunca 4*4 menü yapıp koyar zaten
sen diyorsinki kardeş bana uygun olanı çıkartta geri kalanların istediğini sonra yaparsın yanlışmıym?
valla şimdiye kadar hep vardı bundan sonrada olmayacağını düşünmüyorumbilader adam 4*4 menu zaten koymucaqını solemıstı yalnıs hatırlamıyorsam 1 arkadasa kızmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?