PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
tmmda neler bu konuda bir karara varalım benim önerdiklerim:gereksiz ne varsa gitsin bence
--------------- Ekleme ---------------
bide bişe eklemek istiyorum flash lite 4.1 denedin mi? olursa daha guzel olcak tabi
Birşey değil kardeşim.Elinize sağlık , 5800'ım olsa mutlaka denerdim..
bak benim istemediklerimi sölüyorum 01.03.2011 versiyonu kullanıyorum ona dayanarak :
1.Msj okuyucu(sanki okuma yazmamız yok) /bencede gereksiz
2.yardım /gereksiz
3.hakkında /gereksiz
4.dönüştür /gereksiz
5.podcasting /gereksiz
6.E-posta(bunu kullananlar vardır) /bunda ram artışı olur düşüncesindeyim
7.burada ve şimdi /gereksiz
8.haritalar(ovı yerine ndrive gömebiliyoson onu yap) /eklerim eklemesinede rofs da yer-yer
9.drawing /ben onunla resim çiziom ulen
bunları ben kullanmıyorum ...
yeni fw yi buraya ekleme bence başka bir konu olarak aç yeni açıklama ''yeni tarz yeni fw'' yeni konu
öle daha iyi olur senin açından hem bizim açımızdan 77 sayfa olmuş sayfalar karışıyo hemde daha çok tessekür alırsın
en fazla 2 haftaya kadar bu yeni mod biter
birde ovi müzik ve ovi senkronizeyi kaldıracağım gördüğüm kadarıyla türkçe dil ekledikten sonra çalışmıyorlar teli ingilizceye çevirdim bu sefer çalışıyor
cahilce bir soru sorayım bu konfigürasyon c6-00 20.0.0.42 firmvare ini modifiye etmede kullanılanilir mi
flash 4 ün hala bazı flash destekli sitelere desteği yok(izlesene,facebook vsvs)kardeş flash lite 4 ün avantajı nedir tam olarak nette video oynatıyormu ?
Skyfire bitmiştir kardeş biz programını dns ile açıyorduk ama adamlar artık Symbian için sykfireyi kapattı yani şansımız yokteşekkürler........
skyfireden umut yok mu
skyfireden umut yok mu
yükleniyor kardeş... nasıl bir hata veriyor?bu fwde Qt yüklenmiyor
Boşuna zaman kaybedip paylaşmıyorum çünkü yeni versiyon çıktıkardeş şu normal latinoları paylaşıcakmısın yada inadı bırakıpta 4*4 tam ekran menüyü yayınlacayakmısın??
bitiyor az kaldınasıl gidiyo çalışmalar inş iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?