widgette resimler gösterir yani kontür giderkardeşim bu facebook widget 0.facebook.com olan mı yani resimsiz olarak acarmı ? kontur gitmeden

bugün maxicepde kötüköylü'yü bıktıranlara inat eklemeyeceğim.kardeş hala 4*4 tam ekran eklememişsin pffff :S
Yüklemek zorunda değilsin kardeş kimseyi inatla yükletmeye çalışmıyorum.herkes böyle birbirine inat edip bişeyleri paylaşmamızı engellerse işimiz iş yani

v6.1 i hiç değiştirmeden türkçe dahil eklemeden yükledim şuan ispanyolca kullanıyorum ve v6 ya göre baya bir hız farkı var ram 45-60 arası geziniyor daha kullanıyorum...umarım yeni güncelleme'de hız olarak ram olarak effecklerin acılısı filan olarak bu cok hızlı bence bundanda hızlı olur
bekliyoruz

o öö\ös ile alakalı saat ayarlarından 12 saat biçimini deneyin![]()
gözünü seveyim senin benjaf nedir nasıl yüklücez![]()
alttaki linke tıkla1.v3 gibi s60 yükle pişman olmazsıniyi günler benim 2 tane sorum olucak
1. Bu sistemde s60 v5 mi uygulamaları mı yoksa v^3 uygulamaları mi geçerli
2. Fw yüklemek garantiyi devre dışı bırakıyor mu ?
Şimdiden teşekkürler
Olayı kendin çözmüşsün be kardeşkardeş denedim ama saati yapamadım onu bi haletsen çok iyi olur
çünkü bu fw gibisi yok
tamamdır fw yi tekrar yükledim düzeldi
çok mükemel fw teşekürler devamını bekleriz
--------------- Ekleme ---------------
fw yi tekrar yükledim saat olayı çözüldü tamamdır mükemel bir fw teşekürler

...jaf nedir nasıl yüklücez![]()
Garanti dışı olması biraz düşündürücü benim tel garantiye gitmedi(Allah'a şükürsymbian latino 5*4 menü ekleme imkanınız varmı benmi bulamadım
eklemedim çünkü versiyon 6.1 çıkmış keşke turbo linkini eklemeseydim
--------------- Ekleme ---------------
1.v3 gibi s60 yükle pişman olmazsın
2.garanti devre dişi oluyor tabi çünki hackliyorsun
) ama arkadaşın telinede aynı fw yi kurmuştuk 1 hafta sonra ne yaptıysa artık bilmiyorum bozulmuş(fw den kaynaklı değil! donanımla alakalı) garantiye yolladı orjinal fw yi yükleyip geri yolladılar
undertaker yine döktürmüşün ama linlerler her zamanki gibi yine geriden geliyor![]()
Yavaş gelirim ama TAM gelirim
linkleri eklemedim yeni versiyon çıktı diye
şaka şaka tebriklerupload etmeni bekliyorum