Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
onu ben yaptım

sado_27

Üye
slm UnderTaker~ kardes ben bu cfw daha once yuklemıstım senın paylasımından yıne bu yenı ve gelıstırılmıs olanmı yoksa yıne eskı olanmıı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu yeni olanı kardeş v6 sürümü bugları en az olan sürüm(kamera kullanılıyor hatası:S)

sado_27

Üye
yanı eskı yaptıgın cfw de ornek yasadıgım hatalar vardı ornek olarak harıtalarda donmalar telde donma ve mesaj geldıgınde cok eskı mesajların ıcıne atıyordu yanı eskı mesajmıs gıbı ayrıca sajz durumu nasıl kardes bıde hangısını yuklememmı tavsıye edersın yanı x4 4x4 4x5 mı hangısı

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta hepsinin içindeki şeyler aynı tek farkı menü boyutu ben olsam 4*3 yüklerim orjinal kütük gibi kullan işte
bu versiyonda artık haritalarda donma webde donma falan yok

Allah razı olsun yaptım biraz garip geldi ama güzel saolasın

adil567

Üye
Tekrardan teşekkürler böyle bi fw sunduğun için, senden ricam bi üst sürüm olarak tekrar fw paylaşırsan sensör hassasiyetini biraz daha kısabilir misin. Biraz fazla duyarlı gibi. Bunu şöyle örnek verebilirim dez avantajını. yolda yürürken telefonu elime aldığımda bi yana dönüp bi düzeliyor. bu da hoş olmuyor. Diğer bi nokta Mp3 Klasösrünü müzik klasörü adını verebilirsen daha güzel olur. tam ekran klavyede silmek için backspace tuşuna sürekli bastığımızda silmiyor. Ancak tek tek silebiliyoruz. Her iki türlü çalışırsa hem tek tek hem de Hepsini seri silmesi için daha iyi olur kanısındayım. Ve son olarak batarya süresini de modlaya bilirsen süper olacak. Üstüne başka fw tanımam. bundan da vazgeçmem. Allah razı olsun. emeğini bize sunduğun için. TEşekkürler.

Bi sorum olucak bu fwdeki ses codecleri en iisi mi sence, orjinal yazılıma döndüğümde karşılaştırma yapıyorum orjinalinde ses daha net gibi. Daha güçlü codeclerle bunun daha da iyileşeceği kanısındayım.

emre2021

Üye
kardeş bu nokia x6 v21,0,004 e yüklenirmi?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)herkez zaten aynı şeyden şikayetçi tamam sonraki güncellemede sensörleri kısarım
2)malesef müzik klasörü adını veremiyorum binh24 bu n8 iconlarını nasıl kodlamış bilmem ama türkçe karakter desteği yok(örnek:m0zik buna benzer birşeyler ortaya çıkıyor aynı şeyler fotoğraflar içinde geçerli)
3)maalesef c6 lardaki o kronik sorunu hala çözebilen olmadı bütün c6 larda var. çözen olursa hemen düzelteceğim
4)bataryayada bir el atacağım ben gayet güzel Turbo modunu 1,5-2 gün kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz bu telefonu anlamıyorum yaw
5)bu fw deki codecler sesi biraz daha arttırır ama orjinal 5800 codecleri kadar kaliteli değildir istek çok olursa sonraki güncellemede orjinali eklerim
kardeş bu nokia x6 v21,0,004 e yüklenirmi?
5800 için kardeşim...

dostum temayı rofdan çıkardım ama dahili bileşen hatası verdi onuda hallettim ama bu sefer tema bozuk dedi bende rof'gömdüm sorun halloldu açık uygulamaları gösteri nasıl yaptığını buldum galiba ama v52 de hata veriyor dll dosyası açılmıyor tel rof3'e attım bide rof2'de deneyecem sen hiç denedinmi yada doğrumu yaptım teşekkürler tekrardan

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
belki alakasız ama c6 için uygundur o mod?

sado_27

Üye

kardeş ıstedıgın tema buyur
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...c6-moglarinda-gordumuz-2adet-tema-462399.html

Arkadasım 5*4 ne zaman eklenecek tam ekran olanı....simdiden tesekurler...

adil567

Üye

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Gerçekten fw çok güzel, şu an en iisi bu tabi ki sen tekrardan geliştirip üst versiyonun koyana kadar iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfaya sonraki güncellemeye ekleyeceklerimi yazdım istekleriniz varmı?

5800 cı

Üye
hacı bende bi batarya sorunu var hızına elleme kurban olam

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hızını azaltmadan bataryayı arttırmaya çalışacağım zaten bu fw nin asıl temeli bu:Performans-Hız

Hocam dün senin fw yi kurdum görüntü ve hız olarak en çok beğendiğim fwdir ama 4*4 menü kullanırken tam ekran kullanmak istemiyorum bunu nasıl halledebilirim? Bot ekranını nasıl orjinaline çevirebilirim? Ses codekleri 5800 orjinali mi? Yardımların için şimdiden teşekkürler. Bu arada fw çalışmaların için başarılar..