visali Üye ABİ SİZ BİR HARİKASINIZ ÇOK ÇOK ÇOOOOOOOOK TŞKRLER ALLAH RAZI OLSUN SİZİN BU PROGRAMLAR BENİ TEMELLİ 6600 DAHA ÇOK BAĞLIYOR
ABİ SİZ BİR HARİKASINIZ ÇOK ÇOK ÇOOOOOOOOK TŞKRLER ALLAH RAZI OLSUN SİZİN BU PROGRAMLAR BENİ TEMELLİ 6600 DAHA ÇOK BAĞLIYOR
sefaköykartalte Üye çilekeş sen her kimsen allah razı olsun bendede beyenecegin bir kaç programlar var 1 gün boyunca araştırıp buldum ama türkçesi yok bnce snede beyeneceksin ve beyenirsen türkçeye çevirirsin )))))
çilekeş sen her kimsen allah razı olsun bendede beyenecegin bir kaç programlar var 1 gün boyunca araştırıp buldum ama türkçesi yok bnce snede beyeneceksin ve beyenirsen türkçeye çevirirsin )))))
tutas_tee Üye yanlız şöyle bir sorum olucak ben 6600 kullanıyorum içindeki gömülü temalara nasıl ulaşacağız...
mahur9 Üye teşekkürler.bir ricada da bulunalım,bu programlar hangi modellerdede çalıştığını bildirirseniz sevinirim.bende 6120 clasicc var.
teşekkürler.bir ricada da bulunalım,bu programlar hangi modellerdede çalıştığını bildirirseniz sevinirim.bende 6120 clasicc var.