Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son sürüm Python 1.4.4
Sponsorlu Bağlantılar
pro8181
Üye
emeğine sağlık teşekkürler
sahan68
Üye
6600 için hangisi yukluyces
--------------- Ekleme ---------------
6600 için 1.4.5 phiyton vere bilirmisiniz
--------------- Ekleme ---------------
6600 pyton vere bilirmisiniz en az bi 1.4.5 versiyon olanı veya bun nası guncellerim
desperado64
Üye
ellerine sağlık hocam
sedaturca27
Üye
ya arkadaşlar yeri olmayabilir belki kusura bakmayın ama smartsis programı için megapymodule lazım... s60v2 olanı... bulan olursa lütfen ekleyin... teşekkürler...
dafmar
Üye
allah rizasi icin bende n95 8gb var sis dosyalarini desteklemiyor. Acmiyor .yyyaaarrrdim
KAPTAN10A
Üye
Saol kardeş
GLiShi
Üye
yaf bunların hiç biri n95 te çalışmadı benim telde wardı bu pro ama hafıza kartını 4 gb ta yükseltince uçtu (tel n95) benim tele uygun olan yokmu?
EsEsLi26es
Üye
paylaşım için teşekkürler
bayram333
Üye
emeğineze elinize sağlık bende n 70 var bunu yükledim.PythonForS60_1_4_4_2ndEdFP3 ayrıca PythonScriptShell_1_4_4_2ndEdFP3.SISve modul_pack_1_25 yüklemem gerekmi şimdiden iligi alakadan teşekkür
bayram333
Üye
güzel site ben python hakkında bilgi almak istiyorum.nokia n70 var Python for S60 v1.4.5 ve Python Shell v1.4.5 UltraPyModulePack v3.0.2 bunlar n70 olurmu olursa linkleri verirmisniz şimdiden teşekür ederim
ldren
Üye
cok iyi alısma saol
energyweb
Üye
arkadaşlar 6220c var ama program olmuyorr versiyiondan dolayımı acaba ??