Son Sürüm N-Gage' in PATCH ' i 1.40

ya ben n81 de yapamıyorum pachi yükleyemiyorum yüklerken takılıyo ardından yüklenemiyor diyor cihaz hackli fakat olmuyor ya

yhedex

Üye
sürüm 1.30 yazıo indirirken

eline koluna sağlık da n85 de sertifika sorunu var sertifikalı yorum hata veriyor yardım başka yolu varmı teşekkürler .

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşuna uğraşmayın çalışmıyor teşekkür eden arkadaşlara da bi anlam veremedim çözemedim doğrusu

hangi modeL cihazda hangi sürümde denediğinizi de yazarmısınız ?

bende tüm oyunLar yükLü ve f.uLL .. ya cihazınız uyumLu değiL ya da hata yapıyorsunuz.

konudan yararLanan yüzLerce arkadaş da mı yaLan konuşuyor !

eren3546

Üye
boşuna uğraşmayın çalışmıyor teşekkür eden arkadaşlara da bi anlam veremedim çözemedim doğrusu

herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkesten özür diliyorum telefonum hekli olmadığı için çalışmıyormuş bu gün teli hekledim şu an çalışıyor oyunlari oynuyorum ama bi sorun var bazı oyunlar hata veriyor

hayırLı oLsun .. evet bazı oyunLar sorunLu , o sorunLar da oyunun kendi setup dosyaLarından kaynakLanıyor . maaLesef şimdiye kadar buna çözüm buLunamadı .

ufuk121

Üye
sertifika sorunu veriyor anlamiyorum ben bu isleri sertikalandirip neden koymuyonuz --rap

aynı dert bende de var beyler ngage 1.40.1557i kurdum oyunları tam sürüm yapmak icin pack-unpack kuruom ama oyunlar yine tam dıil tel hackli n79 bide oyunlara bazen girio bazen KERN-EXEC3. die hata verio kafasına göre takılıo deli oluom yaw

güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor!

m1903t

Üye
nasıl kurucaz bunu yardım edermisiniz direk hafıza kartının içine mi atıp kurcaz ?

arkadaşlar 1.40 trial oyunları nerden bulabilirim .hack yapılmadan tam sürümlerini açamıyormuyuz

hfgds

Üye
Sertifika süresi geçmiş..