Son Nokta Samsung java E830 E250 D900i E200 vs. %100 Oyun Yükleme BaD BoyS Farkıyla

Absinthh

Üye
Softick Programı mı Olması Gerekıyo Bişi Anlamadım ... :S

+ Ben O Start Menu/Settıngs/Control Panel/System/Hardware/Device Management/Modems/SAmsung Mobile USB MODEM1.0/Modem'' Buraya Nasıl Gırıcem Nerde Bu Menu ???

Start Menu Derken Samsung Pc Studio mu ? Oysa Oyle Bişi Yok ? Lutfen Yardımcı Olurmusunuz ??

ya kardeş ben üye oldum ama hala sadece üyeler linkş görebilir dio

shopalic

hocam daha açıkca knussana ındırdk hc ßısy yok :S

ben bunu yaparsam prof olurum hiç mantıklı deil

Tam 1 haftadır uğraşıyorum D900i telefonuma oyun kurabilmek için. Bu başlıkta verilen pdf rehber sayesinde bomberman oyununu kurabildim. Çok teşekkürler. Yalnız softickppp programının forumdaki versiyonu yerine 21 günlük deneme sürümünü yükledim. Çünkü 797 kb lik dosyada devamlı trojan buluyordu nod32. Çok sağolun varolun arkadaşım.

Bora

Üye
rezalet yha bu işte bana düştü yine ben son noktayı koyacağım bunada herhelde offffff. tüm samsung bölümü bana kaldı yaw n: beynim sulanıyor artık maxicepten ama naapalım gorevimiz değil mi?

krllkrll

Üye
samsung m3200 telefonuma ingilizce sözlük atmak istiyorum yardıcı olacak arkadaşlar varmı acaba şimdiden teşekkürler

war arkadaşım wap.Waphit.com adresinden telefonuna indir verdiğim site ücretsiz ama bağlantı ücreti gider max.5 kontöre indirirsin tabi bu siteye telefonundan gireceksin ha :-) bu sitede programlar /java programlar/kvk türkçe-ingilizce ve ingilizce-türkçe uygulamalarını bulabilirsin ben bu şekilde yükledim diğer arkadaşlara da sesleniyorum boşverin bu programlarla uğraşmayı yaşlanırsınız walla :-) 20 kontöre şu an bende yaklaşık 8 tane oyun 5 tane program yükledim telefonuma benim tel d900i ok ha yanlış anlamayın sitenin reklamını yapmıyorum bu arada hat vodafone olursa iyi olur

ney le acıyoruz acıl yazarmısınız indirdigimiz dosyayı

furmania

Üye
ben bişey anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

indiremedim olmuyor bu link

iyi olmuş ta ben oyun yüklemicem ki

ben samsung sgh D900i ye tema yükleyecem o yüzden yani kusura bakma

ordamısın