cirkinn
Üye
son nefes (bir zamanlar en iyi arabeskrap_&_rap çiydi)
1 Şubat 1987 doğumlu olan Gökhan Koçak Hollanda’da, Eindhoven şehrinde gözlerini dünya'ya açmıştır. Müzik dünyasında değerli bir isim taşıyan '' Son Nefes ''. 13 Yaşında rap müzik dinler ve kendisi kısa bir zamanda rap'e ilgi duyar ve rap yapmaya başlar. Ucuz mikrofonla sesini çekip rap dünyasına emin bir adim atmıştır. 15 yaşına gelince daha iyi şarkılar yapan ve çevrede tutulan Son Nefes dillerden düşmedi. Bir DJ ile beraber çalışıp ve sadece çevrede değil, yavaş yavaş bütün avrupada dinlenmektedir Son Nefes. Ne mutlu bana ki kendi dilimizle, kendi insanımıza bir şeyler anlatabiliyorum. Herkesin bildiği gibi Son Nefes'in tarzı bir başka. Arabesk/Rapin altına imzayi atanlardan biri odur. Hollanda'nın 4 tarafından konser için davet edilen Son Nefes, sadece Hollanda içinde değil. Belçika ve Almayanın 'da bir çok yerinde konserlerde yer almıştır. Maalesef bir anlaşamazlık yüzünden Son Nefes değil başkası müzik dünyasında onun yerini almıştır. Sözlerini kendi yazan ve sadece emeğinin peşinde olan bu genç yıkılmak bilmiyordu. Kimsenin Hakkı Kimsede Kalmaz, Allah büyük. Ama uzun bir süre ara vermişti. Tabi hayat her zaman güldürmüyor. O uzun zaman içinde müziği bırakmamıştı, hep içinden söylerdi. Geri geldiğinde yeni şarkılar yapmıştı. Konser davetleri gelmeye başladı.