Son mesajdan alıntı yapmak istiyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son mesajdan alıntı yapmak istiyor musunuz?
Selam, forum konularına hızlı mesaj bölümünde aktif olmayan bu özellik ne işe yarıyor bir örnekle açıklar mısınız? Ve neden aktif değil?
Saygılar:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Direkt alıntı butonuna basmak yerine o kutucuğa tıklayıp mesajı yazınca son mesajdan alıntı yapıyor herhal :hmmm Cepten deneyemiyorum ve hiç denemedim ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KBilgisayardan da olmuyor maalesef, şimdi muhtemel bir cevap gelecektir..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet şimdi pc'ye geçtim ve hiçbir işlevi olmadığını farkettim :hmmm
Neden acaba :hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:bilmm

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Selam, forum konularına hızlı mesaj bölümünde aktif olmayan bu özellik ne işe yarıyor bir örnekle açıklar mısınız? Ve neden aktif değil?
Saygılar:)
arkadaşlar diğer konularda gerçekten aktif değil ama nedense şu an bu konuda aktif ve bu mesajı kutucuğa tıklayarak yazıyorum bakalım ne olacak...:):ehe

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
bndede aktif değil :islik

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşlar direk olarak yazmaya çalışınca aktif olmuyor ama çabuk cevap butonuna basınca aktif oluyor ,,yani bende böyle sizde denermisiniz...:)

Ozan

Ozan

Admin
Herhangi bir mesajdaki butonuna bastıktan sonra, sizi bu hızlı cevap yazma alanına sürükler sistem direkt olarak ve bahsedilen seçenek aktif olur. Seçenek aktif oldugunda, bu butona bastıgınız mesaja cevap verecekmişsiniz gibi, alıntı yapılır ve yazdıgınız yorum onun altına eklenir.

Deneme bölümünde özelligi deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt