Son Mesaj..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haberci

Üye
Tekrar Hoşgeldin cepix arkadaşım. Bıraktığın yerden devam...

jöly

Üye
sercancım döndüğün için teşekkürler dileğim bu tür olayların maxide bir daha tekrar etmemesi herkesin birbirine karşı saygıda kusur etmemesi

hoşgeldin sercan

cepixcım hosgeldın kardesım rahatlattın bızı ama bu formda bnm bu yazımı okuyan arkadaslar artık cepix gibi bişi yapıcak olursanız once 1 hafta dusunun sorunun kaynagı ıle ırtıbata gecın sora kararınızı belırtın bızde yardımcı olmassak ama herkesın ıstegıde kımsenın boyle bı topıc acamaması lutfen daha dıkkatlı olalım bu son olsun

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben hata yapan gardaşın açıklanmasını bekliyordum; ama görüyorum ki olay tatlıya bağlanmış. Hata yapan gardaş özür dilediğine göre fazla söz söylemek yersiz olur. Neyse, tekrardan hoş geldin aramıza "cepix".. Bu arada; "FrontmaN" da dönecek mi?

Haberci

Üye
Tabii ki dönecek. Sorun yok

msw

Üye
Yönetim gereği artık geri dönemezsiniz süresiz banlandınız D

Şaka bir yana tekrar hoşgeldiniz ... Hayat bu bazen ağlatır bazen güldürür bırak sen üzülme arkadaş ...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bundan sonra gidiyorum diyen arkadaşları Kurallar gereği konuşma vs olmadan <span style="color:#FF0000">24 SAAT SONRA BANLAYACAZ..&#33;</span>

Bilginize..&#33;

CepiX: Tekrardan Aramızda Görmek Güzel.

abuvice

Üye
Aramıza hoşgelsin sercan..

iceboy

Üye
Ya ben yokken neler olmus burda&#33; Dgerli iki uyeyi kaybetmek uzereydik az daha&#33;
Sorunlari cozmenize ve tekrar aramiza donmenize cok sevindim. Umarim boyle sorunlar tekrar karsilasilmaz. Kisisel sorunlardan dolayi diger uyelere haksizlik etmek olmaz.
Tekrar hosgeldiniz...

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaslar 1 haftadır siteye giremiyorum sürekli hata veriyor bugün açıldı hayret ettim

Arkadaşlar frontman & cepix burada artık..Sevenlere teşekkürler

irun

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Apr 22 2006, 06&#58;23 PM) [post=320629]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar frontman & cepix burada artık..Sevenlere teşekkürler
[/b][/quote]

Aklın yolu bir, doğu kararı vermenize çok sevindim

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 18 2006, 12&#58;38 AM) [post=318200]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bundan sonra gidiyorum diyen arkadaşları Kurallar gereği konuşma vs olmadan <span style="color:#FF0000">24 SAAT SONRA BANLAYACAZ..&#33;</span>

Bilginize..&#33;
[/b][/quote]

çok doğru bi karar

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Burda taş banamı..?

İster 2 dakika sonra ister 1 saat sonra banlayın beni baglamaz bu..&#33;

Ben gerekli açıklamayı gerekli kişilere yaptım.

Saygılar

msw

Üye
Arkadaşlar konu açıklığa kavuşmuştur ... artık fazla konuşmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...