cepixcım hosgeldın kardesım rahatlattın bızı ama bu formda bnm bu yazımı okuyan arkadaslar artık cepix gibi bişi yapıcak olursanız once 1 hafta dusunun sorunun kaynagı ıle ırtıbata gecın sora kararınızı belırtın bızde yardımcı olmassak ama herkesın ıstegıde kımsenın boyle bı topıc acamaması lutfen daha dıkkatlı olalım bu son olsun
Ben hata yapan gardaşın açıklanmasını bekliyordum; ama görüyorum ki olay tatlıya bağlanmış. Hata yapan gardaş özür dilediğine göre fazla söz söylemek yersiz olur. Neyse, tekrardan hoş geldin aramıza "cepix".. Bu arada; "FrontmaN" da dönecek mi?
Ya ben yokken neler olmus burda! Dgerli iki uyeyi kaybetmek uzereydik az daha!
Sorunlari cozmenize ve tekrar aramiza donmenize cok sevindim. Umarim boyle sorunlar tekrar karsilasilmaz. Kisisel sorunlardan dolayi diger uyelere haksizlik etmek olmaz.
Tekrar hosgeldiniz...
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Apr 18 2006, 12:38 AM) [post=318200]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bundan sonra gidiyorum diyen arkadaşları Kurallar gereği konuşma vs olmadan <span style="color:#FF0000">24 SAAT SONRA BANLAYACAZ..!</span>