Son mağlubiyette Terim sahadaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Son mağlubiyette Terim sahadaydı


Galatasaray'ın Orduspor'a karşı aldığı son mağlubiyette teknik direktör Fatih Terim, sarı-kırmızılı formayı giyiyordu. İşte o ilginç istatistik...

Galatasaray lig tarihi boyunca Orduspor ile oynadığı 21.maçta 2.kez yenildi. En son 1983-84 sezonunda 31.03.1984 tarihinde deplasmanda rakibine 3-0 kaybeden Galatasaray diğer maçlarda 11 galibiyet 8 beraberlik almıştı. Galatasaray 1984 yılında Orduspor’a 3-0 yenilirken Fatih Terim forma giymişti. İki takım arasında Orduspor’un ev sahibi olduğu 11 maçta 3 kez Galatasaray 2 kez Orduspor kazandı 6 maç berabere bitti.
244 GÜN SONRA...
Galatasaray deplasmanda oynadığı Orduspor maçını 2-0 kaybetti. Galatasaray böylece Süper Lig’de 244 günsonra deplasmanda kaybetmiş oldu. Son deplasman yenilgisini Bursaspor karşısında 28.01.2012 tarihinde alan Galatasaray daha sonraki dönemde sadece Fenerbahçe deplasmanında (2 kez berabere kaldı) ve Beşiktaş deplasmanında puan kaybetmişti. Galatasaray son 2 sezonda deplasmanda sadece üç yenilgi aldı ( İ.B.Belediyespor, Bursaspor ve Orduspor )
İLK KEZ GOL YOK
Galatasaray bu sezon Süper Lig’de oynadığı ilk 5 maçta 15 gol atmıştı. Galatasaray deplasmanda oynadığı Orduspor maçını ise 2-0 kaybetti ve bu sezon ilk kez lig maçında rakibine gol atamamış oldu. Galatasaray en son geçen yılın son lig maçında Fenerbahçe deplasmanında gol atamamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt