Arkadaşlar konuyu açan arkadaş sonuca ulaşmış. Eğer S4 ile G2'yi karşılaştıracaksanız Cep Telefonu Genel Bölümü'nün altında Karşılaştırmalar bölümü var. O bölüme konu açmanız gerekir. Ayrıca iki telefonun da birbirine göre üstün özellikleri var.
İşlemcisi düşük olsa da S4'ü seçerdim. G2 nedense çok abartıldı S800 var diye, tasarım görecelidir ben S4 fazla sevmesem de yine de ikisi arasında kalsam S4 alırdım. İçim rahat ederdi. Lg'yi Nexus 4 haricinde sevmiyorum.
iyi diyorsun da wp8 daha yeni bir sistem ayrıca uygulama sayısı diğer platformlara göre çok az ha eğer arkadaş telefonu çok kaliteli fotoraf çekip sosyal medya ile uraşacaksa lumia1020 derim tabii ki
iOS mühendisleri yazılıma önem veriyor donanımı fazla arttırmıyor buda sistemin stabil çalışmasını sağlıyor android ise ram yiyen bir sistem ikidebir ram arttır artırabildiğin kadar oh
s4 ün bi espirisi yok bence.s3 vardı bende kardeşime verdim gittim s4 aldım baktım s3 ten bi farkı yok s3tede 300 mgb boş ram kalıyordu s4tede aynı.fiyatı düşmeden s3 ile takas yaptım zararsız bir şekilde mutluyum.sen karar vermişsin gerçi ama bende fikrimi söyleyeyim kesinlikle lg.tama destek konusu biraz sıkıntılıydı bir zamanlar ama donanım sağlamlık ve servis konusunda kesinlikle bir numara...
s4 ün bi espirisi yok bence.s3 vardı bende kardeşime verdim gittim s4 aldım baktım s3 ten bi farkı yok s3tede 300 mgb boş ram kalıyordu s4tede aynı.fiyatı düşmeden s3 ile takas yaptım zararsız bir şekilde mutluyum.sen karar vermişsin gerçi ama bende fikrimi söyleyeyim kesinlikle lg.tama destek konusu biraz sıkıntılıydı bir zamanlar ama donanım sağlamlık ve servis konusunda kesinlikle bir numara...
katılıyorum S4 tam bir fiyasko ben aldım pişman mıyım hayır değilim ama daha iyi olabilirdi şarjı çok az gidiyor sistem genel olarak çok hızlı ama nadiren zıvanadan çıkabiliyor eğer cihazda stabillik ve oyum performansı arıyorsanız apple bu işin babasıdır
katılıyorum S4 tam bir fiyasko ben aldım pişman mıyım hayır değilim ama daha iyi olabilirdi şarjı çok az gidiyor sistem genel olarak çok hızlı ama nadiren zıvanadan çıkabiliyor eğer cihazda stabillik ve oyum performansı arıyorsanız apple bu işin babasıdır