Telefon Tavsiyesi Son Kez Telefon Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
Arkadaşlar seviyeli olalım lütfen.

Telefonun hızını sadece GHz değeri belirlemez. Kullanılan mimari daha çok önemlidir. Snapdragon 800 ile Exynos aynı yapıda değiller.

fk555897

Üye
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş sonuca ulaşmış. Eğer S4 ile G2'yi karşılaştıracaksanız Cep Telefonu Genel Bölümü'nün altında Karşılaştırmalar bölümü var. O bölüme konu açmanız gerekir. Ayrıca iki telefonun da birbirine göre üstün özellikleri var.

Pikkaccu

Üye
Arkadaşlar seviyeli olalım lütfen.

Telefonun hızını sadece GHz değeri belirlemez. Kullanılan mimari daha çok önemlidir. Snapdragon 800 ile Exynos aynı yapıda değiller.
Testler Snapdragon 800'ün daha iyi olduğunu söylüyor zaten

PureFood

Üye
İşlemcisi düşük olsa da S4'ü seçerdim. G2 nedense çok abartıldı S800 var diye, tasarım görecelidir ben S4 fazla sevmesem de yine de ikisi arasında kalsam S4 alırdım. İçim rahat ederdi. Lg'yi Nexus 4 haricinde sevmiyorum.

iphone 5s dağıtır ortalığı dünyanın en stabil işletim sistemini kim kafa tutabilir lao

PureFood

Üye
Stabilliğe girersen işin içine Windows Phone 8 de karışır Tek iphone'un olduğu devir bitti arkadaşım.

Stabilliğe girersen işin içine Windows Phone 8 de karışır Tek iphone'un olduğu devir bitti arkadaşım.

iyi diyorsun da wp8 daha yeni bir sistem ayrıca uygulama sayısı diğer platformlara göre çok az ha eğer arkadaş telefonu çok kaliteli fotoraf çekip sosyal medya ile uraşacaksa lumia1020 derim tabii ki

iOS mühendisleri yazılıma önem veriyor donanımı fazla arttırmıyor buda sistemin stabil çalışmasını sağlıyor android ise ram yiyen bir sistem ikidebir ram arttır artırabildiğin kadar oh

waycell

Üye
s4 ün bi espirisi yok bence.s3 vardı bende kardeşime verdim gittim s4 aldım baktım s3 ten bi farkı yok s3tede 300 mgb boş ram kalıyordu s4tede aynı.fiyatı düşmeden s3 ile takas yaptım zararsız bir şekilde mutluyum.sen karar vermişsin gerçi ama bende fikrimi söyleyeyim kesinlikle lg.tama destek konusu biraz sıkıntılıydı bir zamanlar ama donanım sağlamlık ve servis konusunda kesinlikle bir numara...

katılıyorum S4 tam bir fiyasko ben aldım pişman mıyım hayır değilim ama daha iyi olabilirdi şarjı çok az gidiyor sistem genel olarak çok hızlı ama nadiren zıvanadan çıkabiliyor eğer cihazda stabillik ve oyum performansı arıyorsanız apple bu işin babasıdır

apple aynı anda para babası

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki benim param yetse 5s alirdim ama bir cogunuz g2 diyor bazilarida s4 diyor ortada kaldim yaw :S

Invoke

Üye
Tabi ki benim param yetse 5s alirdim ama bir cogunuz g2 diyor bazilarida s4 diyor ortada kaldim yaw :S

Hacı ikisi de iş görür, G2 daha önde performans olarak. OIS'i de iş görüyor. Hangisi içine siniyorsa onu al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...