messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha önce alışveriş yaptım sorun çıkamıştı ?Hızlıal dan alma Gold şirketi o da güven olmaz
Kullanılmış ürün satabilirler Gold gibi ben güvenmiyorumDaha önce alışveriş yaptım sorun çıkamıştı ?
Peki önerdiğin güvenilir site var mi teknosa dışında ?Kullanılmış ürün satabilirler Gold gibi ben güvenmiyorum
Telefon olarak da bence SP al
Hızlıal iyi değil mi diyorsun yani ?Lg Optimus G bence ...
İyi yerlerden al cihazını . İthalatcı firma garantili derken , sıkıntı olmaz . Netice de sıfır kutusunda cihaz alıyorsun.
Anladım. Yani optimus g yi mi öneriyorsunuz ?Sp nin kamerası iyi değil ayrıca ekranı donuk, gri perde varmış gibi duruyor.
İstanbul Bilişim'den bakabilirsin orada hem distribütör ürünleri hem de paralel ithalat ürünleri mevcut.
Anladım. Yani optimus g yi mi öneriyorsunuz ?
Hızlıal iyi değil mi diyorsun yani ?
bir telefonu 1,500 lira vermek istemiyorum doğrusu.. optimus g iki sene idare etmez mi acaba ?abi LG G2 alsana sen LG Türkiye garantili 1440 TL 2-3 sene götürür seni
bir telefonu 1,500 lira vermek istemiyorum doğrusu.. optimus g iki sene idare etmez mi acaba ?
Hm. Şimdi lg g ile g2 arasında çok fark var mi acaba ? Ve de lg g nin güncelleme desteği devam ediyor mu ?Bence eder gibi ama teknoloji okadar hızlı gelişiyor ki cihazdan sıkılabilirsin.
Bende G almayı düşünüyorum ciddi anlamda. Inceleme Videoların da çok başarılı. Ayrıca Developer desteği çok. Official CM10.2 mevcut CM11 çıkar muhtemelen belkide çıkmıştır. Kliksa bugün Word kart kampanyası ile 1099 TL geliyor son gün.
Kliksa da ki LG Türkiye Garantili. Teknosa telefon alınmaz fiyatlar çok yüksek. Ayrıca Kliksa ve Teknosa ikiside Sabancı ait ama fiyat olarak araların çok fark var.
Ayrıca ilk sayfada yazdığın LG G fiyatı yüksek o kadar etmez.
Hm. Şimdi lg g ile g2 arasında çok fark var mi acaba ? Ve de lg g nin güncelleme desteği devam ediyor mu ?
Hm. Şimdi lg g ile g2 arasında çok fark var mi acaba ? Ve de lg g nin güncelleme desteği devam ediyor mu ?
bir telefonu 1,500 lira vermek istemiyorum doğrusu.. optimus g iki sene idare etmez mi acaba ?
lumia 1520ye bak bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?