deny:inkar etmek :D:D
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: deny:inkar etmek Genişletmek için tıkla ... Vay haiiin.... Yay : Yaşasın! Oley! Gibi sevinç belirtisi olarak kullanılır...
mservank' Alıntı: deny:inkar etmek Genişletmek için tıkla ... Vay haiiin.... Yay : Yaşasın! Oley! Gibi sevinç belirtisi olarak kullanılır...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye mservank' Alıntı: canım you nun sonu yani u ile başlıcak ama devam ettireyim Genişletmek için tıkla ... ingilizcen olsadı böyle demezdin ben you demedim zoo dedim zoo ise hayvanat bahçesi demektir
mservank' Alıntı: canım you nun sonu yani u ile başlıcak ama devam ettireyim Genişletmek için tıkla ... ingilizcen olsadı böyle demezdin ben you demedim zoo dedim zoo ise hayvanat bahçesi demektir
mservank Üye fatihsagohiphop™;1017565' Alıntı: ingilizcen olsadı böyle demezdin ben you demedim zoo dedim zoo ise hayvanat bahçesi demektir Genişletmek için tıkla ... he kardeşim haklısın haklısın
fatihsagohiphop™;1017565' Alıntı: ingilizcen olsadı böyle demezdin ben you demedim zoo dedim zoo ise hayvanat bahçesi demektir Genişletmek için tıkla ... he kardeşim haklısın haklısın