Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son güncelleme:güncellenmedi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz
Üye
Konu Sahibi
son güncelleme:güncellenmedi
telefonumu güncelledim ama hala son güncelleme güncellenmedi yazıyor acaba yeni bi güncelleme mi gelecek
benighted
Üye
o herzaman yaziyordu takilma.keske devam eden konudan yazsaydin buyuk ihtimal bu konuda kilit.
Mad EagLe
Üye
C7'de de güncellemeler var işareti çıktı refresh güncellemesinden sonra tıklayınca zaten c7 için zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyordu
senin ilk soyledigin yeri menudeki yazilim guncellemeden acilan yer olarak anladim dogru qnlamismiyim bilmiyorum.ancak *#0000# tuslayinca acilan sayfada surum bilgisi falan yaziyor yani farkli yerler ancak oradanda guncelleme kontrolu yapilabiliyor ayni sekilde arkadaste orada surum bilgiai olan yerde guncellenmedi yazisiyla karsilasmis ancak belle guncelledikten sonrada anna guncelledikten sonrada zaten oyle yaziyordu.umarim aciklayici olmusumdur.iyi forumlar
senin ilk soyledigin yeri menudeki yazilim guncellemeden acilan yer olarak anladim dogru qnlamismiyim bilmiyorum.ancak *#0000# tuslayinca acilan sayfada surum bilgisi falan yaziyor yani farkli yerler ancak oradanda guncelleme kontrolu yapilabiliyor ayni sekilde arkadaste orada surum bilgiai olan yerde guncellenmedi yazisiyla karsilasmis ancak belle guncelledikten sonrada anna guncelledikten sonrada zaten oyle yaziyordu.umarim aciklayici olmusumdur.iyi forumlar