son güncelleme:güncellenmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
son güncelleme:güncellenmedi
telefonumu güncelledim ama hala son güncelleme güncellenmedi yazıyor acaba yeni bi güncelleme mi gelecek :D

benighted

benighted

Üye
o herzaman yaziyordu takilma.keske devam eden konudan yazsaydin buyuk ihtimal bu konuda kilit.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C7'de de güncellemeler var işareti çıktı refresh güncellemesinden sonra tıklayınca zaten c7 için zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyordu :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

benighted

benighted

Üye
C7'de de güncellemeler var işareti çıktı refresh güncellemesinden sonra tıklayınca zaten c7 için zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyordu :D

arkadas *#0000# tuslayinca cikan ekrandan bahsediyor orada hep oyleydi zaten ben henuzguncellemis degilim bnde de oyle annadaykende oyleydi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

arkadas *#0000# tuslayinca cikan ekrandan bahsediyor orada hep oyleydi zaten ben henuzguncellemis degilim bnde de oyle annadaykende oyleydi

*#0000# yapıncada bahsettiğim yeri açıyor zaten

benighted

benighted

Üye

*#0000# yapıncada bahsettiğim yeri açıyor zaten

senin ilk soyledigin yeri menudeki yazilim guncellemeden acilan yer olarak anladim dogru qnlamismiyim bilmiyorum.ancak *#0000# tuslayinca acilan sayfada surum bilgisi falan yaziyor yani farkli yerler ancak oradanda guncelleme kontrolu yapilabiliyor ayni sekilde arkadaste orada surum bilgiai olan yerde guncellenmedi yazisiyla karsilasmis ancak belle guncelledikten sonrada anna guncelledikten sonrada zaten oyle yaziyordu.umarim aciklayici olmusumdur.iyi forumlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

senin ilk soyledigin yeri menudeki yazilim guncellemeden acilan yer olarak anladim dogru qnlamismiyim bilmiyorum.ancak *#0000# tuslayinca acilan sayfada surum bilgisi falan yaziyor yani farkli yerler ancak oradanda guncelleme kontrolu yapilabiliyor ayni sekilde arkadaste orada surum bilgiai olan yerde guncellenmedi yazisiyla karsilasmis ancak belle guncelledikten sonrada anna guncelledikten sonrada zaten oyle yaziyordu.umarim aciklayici olmusumdur.iyi forumlar

uyku geldi ufaktan pek birşey anlamadım açıkcası iyi forumlar:)

benighted

benighted

Üye
neyse onemli degil zaten sorun da sorun degil :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben telden güncelleme yaptım *#0000#de son güncelleme 27.08.2012 yazıyor nedense :D

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun size sıra bizde fp2 de :D

realplayer2

realplayer2

Üye
nokia suite ile güncelleyince son güncelleme güncellenmedi yazar cihaz üzerinden yaparsan yaptığın tarih yazacaktır.

• Beğen
Tepkiler: benighted
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt