Son gülen Galatasaray: 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Son gülen Galatasaray: 1-2
Fortis Türkiye Kupası'nda 3. haftanın son maçında Altay ile Galatasaray, İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Altay 21. dakikada Şehmus'un attığı golle karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatırken, Galatasaray 86. dakikada Yaser ve 89. dakikada Baros'un attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Sarı-kırmızılı takımda Baros 84. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Galatasaray aldığı bu galibiyetle 3. maçının ardından puanını 7'ye yükseltirken, Altay 1 puanda kaldı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçı izledim tek kelime ile yazık oldu Altaya..Çok iyi mücadele ettiler..Gs ın hep yaptığı iş son dakika yine.....

Özellikle Altay kalecisi neymiş öyle genç cocuk daha...HELAL OLSUN SÜPERDİ. :oke:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
maçı izleyemedim ama yenecegimizi biliyordum :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben bi gs li olmama rağmen mac bizim hakkımız değildi ama futbol bu %90 nı şans....

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Okçu Değil Topçu Milan Baros ;)

ernisg

ernisg

Üye
walla macın sonları bıraz acayıp gecmıs 1-0 yenılıoz 84 te penaltı kacıo 86-89 dol atıoz // Güsel haa xD

qurbuz

qurbuz

Üye
okçu deil topçu,para değil yürek , geri boş anlayan anladı anti-dandalak GUIZA 24 gol pozizyon 4 gol hehe:ehem.baros 19 gol pozizyonu 14 gol devamı 2. yarıya.
+ guıza 1 maçta ortalama 2.6 ofsayt yüzdesi)m.baros okadar düşük ki matamatik el vermiyor yaklaşık 7 maçta 2.6 oluyo
:kop:

:ehe

:islik

anlayan anlayanna

verdin 14 milyon neye yarar guıza ver barosa atsın golleri:ehe90'lara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...