Son gözde 'El Comandante'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Son gözde 'El Comandante'
Fenerbahçe'nin Marsilya'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Lucho Gonzalez ile ilgilendiği iddia edildi.

Fransa ve Arjantin basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki yıldız oyuncu için Marsilya ile pazarlık masasına oturduğu duyuruldu. Özellikle yazılı basında çıkan haberlerde, 2013'te sözleşmesi bitecek olan Gonzalez'i, Malaga, Milan, Atletico Madrid ve Wolfsburg'un da istediği vurgulanırken, Lucho Gonzales'in ilk tercihinin Fenerbahçe olduğu dile getirildi.

Arjantinli oyuncu orta sahasa görev yapmasına rağmen golcülüğü ile ön plana çıkıyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 maç oynayan Lucho Gonzalez, 2 gol attı, 2 asist yaptı. 30 yaşındaki yıldız oyuncu Ligde de 36 maçta 8 gol, 5 asist ile takımına büyük katkı yapmıştı.

Bu arada Fenerbahçe, Sezer Öztürk'ün transferinde resmi imzaların atılması için saatleri sayıyor. Genç oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan sarı lacivertliler, Eskişehirspor ile de pazarlık aşamasında yaşanan pürüzlerin büyük bir kısmını gidererek imza noktasına geldi. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde Fenerbahçe'nin, Abdülkadir Kayalı ile birlikte Eskişehirspor'a ödenecek bonservis bedelini 3 milyon euro'ya çıkartırken, Berk Elitez'in kiralık olarak gönderilmesine yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Sezer Öztürk'ün ise tatilde bulunduğu Almanya'da menajerinden haber beklediği, kulüpler arasında resmi imzaların atılmasıyla birlikte İstanbul'a geleceği belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt