Son Fenerliler Miş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
Son Fenerliler Miş

ya aslen kendim fenerliyim ama resim hoşuma gitti

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
süper yahu!!!

barabelli

barabelli

Üye
-cok mukemmelde bnce bı yonetıcı arkadaslarımıza sor eger dalga gecme gıbı bır sey varsa senın ıcın kotu ola bılır

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

gknky

gknky

Üye
bjk kupayı alcak bu akşam

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
burda dalga gecme diye bişey söz konusu değil güzel bir espri var burda! herkes bu şekilde şakalara gülmeli! hemen sataşma dalga gecme gibi sözler nerden çıkıyor?!?!?!

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; May 3 2006, 10&#58;35 AM) [post=327333]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
-cok mukemmelde bnce bı yonetıcı arkadaslarımıza sor eger dalga gecme gıbı bır sey varsa senın ıcın kotu ola bılır
[/b][/quote]
bise olacagini sanmiyorum
zaten yayinlayan arkadasimizda fenerli
herhangi bir assagilama filan yok sadece MİZAH

yitik savaşçı

Üye
Biz de 6 senedir bir avrupa kupası, 5 senedir de bir çeyrek final görmüyoruz...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 3 2006, 11&#58;27 AM) [post=327382]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Biz de 6 senedir bir avrupa kupası, 5 senedir de bir çeyrek final görmüyoruz...
[/b][/quote]

evet aynen katılıyorum&#33;

jeacona

jeacona

Üye
fenerliyim ama gerçekten resim güzelmiş......

crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yöneticilerin bişey diyecegini sanmıyorum çünki söyledim bende fenerliyim ama bunda herhangi bir aşşagılama falan yok ben de gülüyorum bence herkesde gülmeli bunda kötü bişi yok

Exalans

Exalans

Üye
ya olmuyo ama bende fenerbahçeliyim

DaRKoRaNGe

Üye
şu fener çok tarihi takım yaww.... içi geçmiş

hidayet

hidayet

Üye
resim çok güzel sağol

Salihyet

Salihyet

Üye
bende bunun son şampiyonluk gören gs lileri yapıcam şampiyonluğu gördüğünüz için en şanslı gs&#39;li kuşak olacaksınız.çünkü size bi daha şampiyonluk yokkkkk&#33; benim koyduğum resim kaldırıldıya neyse...ilahi adalet.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Sakin olun arkadaslar sadece espri olarak bakın olaya&#33; Kızdırma sırası Gslilerde sezon sonunda da sıra Fbde olacak. Fb şampiyonluk Bjk Türkiye kupasını aldı yani üç büyük takımda 2si sezonu kupa ile kapadı bizim ellerimiz boş kaldı&#33; Ancak Şampiyonlar Ligi Kupası da bizi bekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt