son durak hizmetleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
son durak hizmetleri

arkadaşlar bu olay gerçek ben bunu daha önce bir tv programın da görmüştüm ve hatta bu vatandaşlar bir de dernek kurmuşlar dernek başkanının konuşmasını dinlemiştim. eğer bu programı izlemeseydim inanmazdım.
 
Eski bir gelenektir ağıt geleneği.Bir edebıyat konusudur ve derslerımızde işlerız.Hala sürmekte olan bu gelenekte ölünün arkasından ağlanılması ve o atmosferin yaşanmasında katkıda bulunulması için ağıtçı adı verilen (genelde) kadınlar tutulur ve ağıt söylenilirdi.Bunda şaşılacak bir şey yok aslında bu sadece o geleneğin ticarete resmi olarak yansımış şeklidir ve birazcık da kabaca bir dille ticari bir kaygı güder gibi yazıldığı için o tabela,insan ister istemez ''Ne diyor ya bu!'' diyebiliyor ama aslında bahsettığım sey bir gelenektir.Oraya gidenler sadece ağlamakla kalmaz orada çeşitli ağıtlar söylerler paylaşım için teşekkürler.
 

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
benim de actıklarım varsa söyleyin birşey demem ...
 
Bir konu acıldıktan 1 ay sonra felan aynı konu bence yıne acılabılmelı çünkü o arkdaş bunuyayınlamasa ben nerdenbılıcektım dımı.ama yıne de uyarman da fayda var ben yayınladım dıye, ben olsan ben de uyarırdım
 

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben uyarıldığım zaman konuy bastan aşağı değiştiriyorum ....
 
    Konu Sahibi

ayrıntılı bilgi için teşekkürler kardeş bu arada tartışmaya gerek yok arkadaşlar olur böyle şeyler.
 
Rica ederim. Yok birader tartışmıyoruz biz rahat ol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...