son durak hizmetleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
son durak hizmetleri

arkadaşlar bu olay gerçek ben bunu daha önce bir tv programın da görmüştüm ve hatta bu vatandaşlar bir de dernek kurmuşlar dernek başkanının konuşmasını dinlemiştim. eğer bu programı izlemeseydim inanmazdım.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Eski bir gelenektir ağıt geleneği.Bir edebıyat konusudur ve derslerımızde işlerız.Hala sürmekte olan bu gelenekte ölünün arkasından ağlanılması ve o atmosferin yaşanmasında katkıda bulunulması için ağıtçı adı verilen (genelde) kadınlar tutulur ve ağıt söylenilirdi.Bunda şaşılacak bir şey yok aslında bu sadece o geleneğin ticarete resmi olarak yansımış şeklidir ve birazcık da kabaca bir dille ticari bir kaygı güder gibi yazıldığı için o tabela,insan ister istemez ''Ne diyor ya bu!'' diyebiliyor ama aslında bahsettığım sey bir gelenektir.Oraya gidenler sadece ağlamakla kalmaz orada çeşitli ağıtlar söylerler paylaşım için teşekkürler.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
aman eksik kalma ha emi:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
benim de actıklarım varsa söyleyin birşey demem ... :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir konu acıldıktan 1 ay sonra felan aynı konu bence yıne acılabılmelı çünkü o arkdaş bunuyayınlamasa ben nerdenbılıcektım dımı.ama yıne de uyarman da fayda var ben yayınladım dıye, ben olsan ben de uyarırdım;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben uyarıldığım zaman konuy bastan aşağı değiştiriyorum ....

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Aferim:)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Eski bir gelenektir ağıt geleneği.Bir edebıyat konusudur ve derslerımızde işlerız.Hala sürmekte olan bu gelenekte ölünün arkasından ağlanılması ve o atmosferin yaşanmasında katkıda bulunulması için ağıtçı adı verilen (genelde) kadınlar tutulur ve ağıt söylenilirdi.Bunda şaşılacak bir şey yok aslında bu sadece o geleneğin ticarete resmi olarak yansımış şeklidir ve birazcık da kabaca bir dille ticari bir kaygı güder gibi yazıldığı için o tabela,insan ister istemez ''Ne diyor ya bu!'' diyebiliyor ama aslında bahsettığım sey bir gelenektir.Oraya gidenler sadece ağlamakla kalmaz orada çeşitli ağıtlar söylerler paylaşım için teşekkürler.

ayrıntılı bilgi için teşekkürler kardeş bu arada tartışmaya gerek yok arkadaşlar olur böyle şeyler.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Rica ederim. Yok birader tartışmıyoruz biz rahat ol;)

dinccine

Üye
:nono::nono::nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt