Son dakika Youness Belhanda Borsaya Bildirildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son dakika Youness Belhanda Borsaya Bildirildi
Fenerbahçe Belhanda'yı borsaya bildirdi

Fenerbahçe, Belhanda'nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı lacivertli kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Belhanda'nın transferi için kendisi ve Montpellier ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe, Younes Belhanda ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı lacivertli kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Younes Belhanda'nın transferi için kendisi ve kulubü Montpellier ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

ssercan

Üye
Biz Sneijderi bitirmesek daha alacakları yoktu :D Hadi hayırlı olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Süpeeeerrrrrr bir haber .
Cok teknik bir oyuncu . İnsallah basarili olacakkkk..
Hosgeldinnnn belhandaaaaaa .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:bud:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
olumlu gelişmesi dileğiyle

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada imza atilmadan kesin konusmayalim yine de :)
Montpellier baskani ariza adamin teki . İnsallah isi yokusa falan sürmez ...
Hayirlisi .

ssercan

Üye
Mont. Baskanı bı açıklama yapmış diyorlar:Fener'e göndermem diye :D Peşin para verirlerse gönderirim demiş. Ne kadar doğru bilmem.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne yapip ne edip bu adami mutlaka almaliyiz .
Yetenekleri , kapasitesi olaganustu . Neymar tarzi bir oyuncu .

ssercan

Üye
Neymar tarzı mı ? Yuh :D

akondd

akondd

Üye
geçen gün gazetede okudum Mont. Başkanı fener bahçeye çok ağır sözler söylemiş o sözlere rağmen o adamdan oyuncu alınıyo bu kadar küçük mü bizim türk kulüplerimiz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neymar tarzı mı ? Yuh :D

Videolarini izle Sercan ... maclarini takip etmemissin belli . Bilmeden konusuyorsun cunku .
Driplink leri , attigi calimlar ayni neymar tarzi ...
Montpellier in toplam da en az 5 macini izlemisimdir . Gözlerimizle görüyoruz biz.!

ssercan

Üye
Ali Belhandayi ben 3 senedir takip ediyorum. Neymar ile kıyaslanacak tek bir yani yok. Neymarin kendine has stili ve futbol anlayışı var. Yeni Robinho deniliyordu hatta çıktığı zamanlar o'nu bile geride bıraktı. Her calım atan,driblingi iyi olan Neymar olsaydı bugün Neymar kadar adından soz ederlerdi. Gözlerinle gördüğün aşikarda yazarken fanatiklik yaptığın da belli !

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Asla fanatiklik yapmam yorumlarimda . Ne görüyorsam onu söylerim . Bu yillardir böyledir .
Benim futbol anlayisima , görüsüme , bakisama göre neymar tarzinda teknigi var.Sana göre yoksa yok .O seni baglar.
Adam Fransa da yilin oyuncusu secilmis.Bunu da tekrar hatirlatalim .

İnsallah gelir ve Fenerbahceye katki saglar .

ssercan

Üye
Belhandanin peşindeki takımlarla Neymarin peşindeki takımlara baktığımız da neyin ne olduğunu zaten görüyoruz. Sen fanatik olmayan yorumlarına devam et :)
Yılın en iyi genc oyuncusu ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu sercan , kim daha iyi tartismasi mi yapiliyor burada . Ben diyorum ayni tarz oyuncu , sen diyorsun ki pesindeki takimlara bak ...
Hey Allah'im ...:)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
vayyyy beee hayırlı olsun fenerli kardeşlerim size ömür boyu mutluluklar belhandayla. valla çok sevindim. inşallah sonu alex gibi olmaz kullanıp kullanıp atmazsınız :) :islik gerçekten iyi bir oyuncu.

hidayet02

hidayet02

Üye
Hayırlı Olsun:) Bu Arada Sevgili Fenerbahçe'li Arkadaşlar, 9 MİLYON EURO'luk Bonservisi Biraz Aşırı Değilmi?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hayırlı Olsun:) Bu Arada Sevgili Fenerbahçe'li Arkadaşlar, 9 MİLYON EURO'luk Bonservisi Biraz Aşırı Değilmi?

arz talep meselesi ihtiyaç varsa fedakarlık yapmak gerekir bu gibi durumlarda

yaren_dede

yaren_dede

Üye
vayyyy beee hayırlı olsun fenerli kardeşlerim size ömür boyu mutluluklar belhandayla. valla çok sevindim. inşallah sonu alex gibi olmaz kullanıp kullanıp atmazsınız :) :islik gerçekten iyi bir oyuncu.

alex geldiğinde kimin gönderilmesine sessiz kaldı "van hooijdonk"... ve alex alacağı ödenerek gönderildi şu anda huzur evinde değil ülkesinde para karşılığı futbol oynamaya devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt