İste simdi birkaç sey söyleyeceğim Fenerli arkadaslara. Sneijder, Kaka ve ismini hatırlamasının bir oyuncu gündeme geldiginde Fener'in gündemine bu oyuncuların ismini hatirlayamadigim hariç Turkiyeye gelmeyeceğini söyledim. Dikkat Fener'e degil Turkiyeye. Ama ordan Ali arkadasımız bu oyuncuların hepsini Fenerin alabileceğini ve özellikle getirirse sadece Fener'in getirebileceğini söylemiştir. Su dakika itibari ile görüyoruz kimin getirdiğini.
Ayrıca her ne kadar kıskanıyoruz çatlamıyoruz deselerde takımlarının cok önemli 2 puan kaybettiği hatta 1 puanı ligin sonlarına Demir atmış bir takımdan zor kurtardığı bir günde Sneijder konularını an ve an takip edip yorum yazarak ne kadar kiskanmadiklarini belli ettiler.
Son olarak Galaasaray yönetiminin sucu diyen Ali arkadasımıza bu kap bildirimi kendisine hediyem olsun. Sizin belhanda ne oldu diye sorup cevabını Aykut Kocaman'dan dinleyin diyorum ve yazıyorum:
Transferde ilgilenilenlerle hala ilgilenileniliyor değişen birsey yok !
Bizim bu hamlemizden sonra Belhanda gelir gelmez ama 8mi gelecek 10mi hep birlikte göreceğiz.
Timsaha düşürmek bizim ısımız sadece seyredin