Son Dakika:Vodafone Konuşturan Tarifesini Kaldırdı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Vodafone Konuşturan Tarifesini Kaldırdı.
Reklamları ile tüm Türkiye'de ayakta alkışlanan Vodafone 3500 dakika 15 ytl
Canınızın istediği kadar konuşun sloganıyla yola çıktığı konuşturan seçenek tarifesine geçiş ve yararlanmayı 30 Nisan'da Sona erdirdi

İkiz kardeşler, dansöz, vs reklam kuşaklarıyla en yaratıcı gsm reklamı seçilen tarife reklamları çok sevilmişti
Bir çok amatör video paylaşım sitelerinde dolaşıyor.

Vodafone'nun Şu an avantajları yok denecek kadar az:D

Altun.

Altun.

Üye
bazen düşünüyrumda arkadaşlar acaba telsimi gizli elden turkcell veya avea satın aldı da. bu şekilde kampanyaları bitirip kendilerine müşteri çekiyorlar... saçma ama belki böle olabilir. yoksa bu kadar saçma bi yönetim tarzı olamaz yani....

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
avantaj kalmadı yha

technonur

technonur

Üye
bazen düşünüyrumda arkadaşlar acaba telsimi gizli elden turkcell veya avea satın aldı da. bu şekilde kampanyaları bitirip kendilerine müşteri çekiyorlar... saçma ama belki böle olabilir. yoksa bu kadar saçma bi yönetim tarzı olamaz yani....
öyle bişey olması imkansız ama şu var daha önce hiçbu kadar öküz bi operatör görmemiştim :D

sarıoklar

Üye
31 temmuz 2008 e kadar devam ediyor kampanya hesabını bilen tarife bölümünden bakabilirsiniz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
pffffff

toprakumit

toprakumit

Üye
Vodo bitti zaten...

kubilay212

kubilay212

Üye
bunlar da kazanmak yerine kaybetmeye mi calısıyo ne müsteriyi

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:aglaöyle bişey olması imkansız ama şu var daha önce hiçbu kadar öküz bi operatör görmemiştim :D:boxhaahahah ne diyim cep ögrencide 100 köntör yükle 500 dk ya kadar 10 kişi ile 5 dk sı 1 köntördü.ee şimdi ne oldu 100 köntöre tahminimce yanlışım varsa uyanıklar düzeltir:bigstar: diğer kampanyanın ne önemi kaldı bir tek eksi ve artısı 10 kişi ayırımıdır .:@

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
aman kaç yıldır bi cep öğrencisi var başka neyi varkı onuda iyi ki bulmuşlar yoksa ne yapacaklardı 3500 dk ya da gelince hiç güzel değildi kullananda sayılacak kadar azdı geliştir kendini vodafonnnnn olmaz böle nereye kadar.:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt