!!Son Dakika:Vodafone Hakkında Çarpıcı Köşe Yazısı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika:Vodafone Hakkında Çarpıcı Köşe Yazısı!!
Türkiye'de Gsm Rekabeti 2006 sonlarında Vodafone'nun Türkiyeye girmesi ile başlayacaktı sözde.
Vodafone 1 Yıldır Gsm Piyasasında ama yaptığı ilk şey telsim uygulamalarını kaldırmak oldu
Neydi bunlar Cep partner-Kamu hatları-Kısıtlanmış cep aran ve cep öğrenci tarifesi Telsim'in en çok kazandığı şeyleri kaldırdı
Getirdikleri Geyik Kampanyası,Cep saat,Ayrım yapmayan tarife oldu ama aboneler yetinmedi en büyük sorun konuşurken telefonun kesilmesi idi hala bir çözüm yok.
Avea Harıl harıl abone toplamaya çalışıp turkcellde mevcut abonesini korumaya çalışırken Vodafone piyasada yokmuş gibi davranıyor.
Allah Turkcell Ve Aveaya Zeval Vermesin.....
SMS kampanyaları-Ücretsiz konuşma-İndirim-Sosyal Aktivite sağlayan Turkcell-Aveadır
Aslına Bakarsanız Türkiye'de Sadece 2 Operatör var
Vatan Gazetesi Süper Pazar Eki Yazısının Özetidirr.
(ekonomi bölümü emin elver)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
durum aynen böyle bakalım sonu ne olacak

Altun.

Altun.

Üye
walla tam da doğrusunu söylemiş...

POWER

POWER

Üye
Kendi ipini kendi çekti :)

kubilay212

kubilay212

Üye
eden bulur

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'nu Türkiye'de İstemiyorum:D

KAFKAS KARTALI

Üye
Aynen Bende Istemiyorum.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßenim için farketmez onun olup olmaması

mservank

mservank

Üye
Vodafone u öğrenci hattı ve çoğu kişide olduğu için aldım yoksa kesinlikle vodafone kullanmam türkcellin yeni tarifelerine gözüm çarptı onları araştırmak lazım biraz ama 2 hat kullanmak hoş gelmiyor açıkçası

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Rehberimde 5 kişide vodafone yok. :)

Orhan_1990

Orhan_1990

Üye
vodofone good

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Walla En İyi 3 Hattıda kullanan bilir Mesela Ben En Çok Avea Ve Turkcell'i Kullanıyorum Vodafone Duruyo Bİ kenarda ;)Ama Bazı Kampanyalarında Vodafonuda Açmıyom Denmez :D

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:nono: VAY BEEE.... ASKER OLMASA VE AİLELERİ NEDEN CÜNKÜ ASKER 5 DK SI 1 KÖNTÖRE ZAMANINDA GECTİLER 500 DK SINIRI OLUNCA BIRAKMADILAR.ŞİMDİ SINIRSIZ OLUNCA AL PARÇA KÖNTÖR KONUŞ E O YÜZDEN AYAKTA COK ASKERDE VODAFONE VAR ASKER BIRAKSA ZATEN İŞİŞ HARAP İYİMİ KÖTÜMÜ SİZ HESAP EDİN.NASRETTİN HOCANIN DEYİMİYLE BİNDİĞİN DALI KESME :):box

Netsky™

Netsky™

Üye
Vodafone iyi bence

Mayk29

Mayk29

Üye
Bende vodafone kullanıyorum ve turkcelle gecmeyi düşünüyorum

ceylan007

ceylan007

Üye
avea her yerden çekmiyor zayıf kalıyor turkcell kaliteli iletişim ayağına bir sürü kazıklıyor, Telsimim vardı vodafone yaptılar ama mutlu değilim. adam gibi bi tarifesi bile yok. ön ödemeli kullanıyorum. faturalıya geçicem diyorum yok olmaz çünkü Türkiyenin operatörlerinde iş yok en iyisi vodafone un yurt dışındaki tarifelerini sistemini filan beklemek dicem. Turkcell le avea bırakmazki, neymiş efendim rekabeti engellememek lazımmış. bende bu işe bir türlü çözüm bulamadım.

s.volkan

s.volkan

Üye
Vodafone kullanıyorum faturalı olarak.

Cep Konuş tarifesi bence uygun bir tarife. Çevremde gördüklerimin çoğunada tavsiye etmekteyim açıkcası..

Faturasız cep öğrenci tarifeside kötü bir tarife değil. Herkes eleştiriyor ama 10 numara olayını ancak ben beğeniyorum bu sistemi. Aradığım abonenin tarifesinin beni alakadar etmesini istemiyorum. Turkcellde geçenlşerde kampus diye aradığım arkadaş meğer süper tarifeye geçmiş gerisini siz düşünün :)

Turkcellde keşke 10 numara muhabbeti olsa benim çok daha hoşuakm gider..Aradığım kampuslulerin sayısı 2 yada 3..diğerleri hep ya süper tarife ya faturalı paketler..

Aveada durum aynı..

Ancak vodafone'un zihniyeti bozuk o yüzden abone bulamıyor..Buz gibi bir hat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt