Son Dakika: Vodafone Cep Aran Kampanyası Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika: Vodafone Cep Aran Kampanyası Başladı
Vodafone CepAran

Vodafone Ön Ödemeli aboneleri arandıkça bedava kontör kazanıyor

Vodafone CepAran kampanyasından
  • Abonelerin kampanyaya katılabilmeleri için öncelikle kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  • Kayıt yaptırmak için aşağıdaki yöntemlerden biri tercih edilebilir:
    * Mesaj metnine "ABONE" yazıp 7506'ya kısa mesaj göndererek
    * 7506'yı arayıp ilgili menüyü tuşlayarak
  • Vodafone CepAran kampanyasına kayıtlı aboneler, diğer GSM operatörlerinden (yurtiçi) ve Türk Telekom'dan aldıkları her 1 dakikalık çağrı karşılığında 1 kontör kazanmaktadır.
  • Kazanılan kontör miktarı 50�ye ulaştığında abonelerin hesaplarına otomatik olarak yükleme yapılmaktadır. Bilgisi de kısa mesajla bildirilmektedir.
  • 30 gün boyunca 50�ye ulaşmayan hediye kontörler silinmektedir.
  • Kazanılan hediye kontörler özel servisler hariç, abonelerin mevcut tarifeleri üzerinden, şebeke içi aramalarda kullanılabilmektedir.
  • Aboneler kazandıkları kontör miktarını mesaj metnine �KONTOR� yazıp 7506'ya ücretsiz kısa mesaj gönderebilir ya da 7506'yı ücretsiz arayıp ilgili menüyü tuşlayıp öğrenebilirler.
  • Abonelerin tüm bu işlemleri yapabilmeleri için hatlarının "Aktif" durumda olması gerekmektedir. Hattın iptali durumunda promosyon silinecektir.
  • Kazanılan promosyon kontörler transfer edilemeyecektir.
  • Kampanyaya sadece diğer abonelerden alınan çağrılar dahildir, anonslar ve sesli mesajlar dahil değildir.
  • Kampanyadan kazanılan kontörler ;
    * Vodafone'de indirimli / ücretsiz konuşma şartlarını yerine getirmez,
    * Hediye Kontör veya SMS kazandırmaz,
    * Aktif kullanım ve bekleme sürelerini değiştirmez
  • Hesabını Bilen Tarife aboneleri Vodafone CepAran kampanyasından yararlanamamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: isotismail

danger03

danger03

Üye
haber için teşekkürler

Altun.

Altun.

Üye
ya madem 5 dk si 1 kntr için kullanılmaycak ne işimize yarayacak

arslansem

arslansem

Üye
Şu kampanyayı seviyorum gerçekten
Tek eksik yönü 1 aylık sınırlandırma :(

sonbela

sonbela

Üye
Ya ceparan kampanyasına ne kadar sınır eklenmiş böyle allah kahretsin ya

arslansem

arslansem

Üye
Gerçi 1 ay sınırı olmasa herkes kontür kazanırdı :oke:
Nerede kampanya orada sınırlandırma

kubilay212

kubilay212

Üye
sınırlandırma olayı gercekden kotuu

virtue1178

Üye
arkadaşlar bunu iptal etmenin yolu yok mu?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bi Kampanya

technonur

technonur

Üye
bence hiçte güzel bi kampanya değil aveada telsimde daha önce ztn vardı ama bunun yüzünden bisirü dolandırıcılık oldu emniyetten arıyorum şu numarayı arayın diyenlermi dersiniz bisürü saçmalıklar ortaya çıktı ztn mahkeme kararıyla iptal edilmişti busistem yine iptal edilir die düşünüyorum

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Böyle kampanyalari desteklemiyorum açıkcasi turkcell hattıma gün içerisinde 2 tane hiç tanimadiğim numaradan çağri geldi ve eminim ki benim onlari arayip dk. kontör vs kazandirmam için .. bu açidan bakıldıgında kullanişsiz yanlişmiyim :)

kurtoglu87

Üye
Cok Kullanıslı Ama 1 Aylık Cinde 50 Ulasmadımı Silinioyr Bu Iste Iyi Degil Yani Bos Bir Kampanya Olduguna Inanıyorum Yani

corlulu

corlulu

Üye
Bilgilendrme için teşekkürler

Anıl Umut

Emekli Yönetici
telsim varken sınırlama felan yoktu ne güzel 50 ye ulaştın mı istediğini yapıyordun vodafone dünya devi olmasına rağmen cimrilik ediyor resmen

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
vodafone daha ne yapsın valla bence rekabeti başlatttı Türkiye'de:)

canturgay

canturgay

Üye
yaww madem başlatacan niye bitirdin zamanında olan bana oldu 30 knt vardı o zaman kampanya bitti bizim kontörler gitti....