!!Son Dakika:Vodafone 1.5 Yılda 11 Milyon Abone Kaybetti!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika:Vodafone 1.5 Yılda 11 Milyon Abone Kaybetti!!
Türkiyede Son zamanlarda abone kaybı yaşayan Vodafone Dünyada abone kaybetmeye başladı.
2006'da 204 Milyon abonesi Bulunan Vodafone 2007.Aralıkta 192. Milyon Abone sayısına Düştü

2007'de En Büyük karı Türkiye Ve Mısır'dan Elde Eden Vodafone(%15)
Avrupa'dan beklediğini alamadı.2008 Türkiye ve Dünya Karlılık Oranının düşmesi bekleniyor.

Vodafone Tarihçesi Hakkında:İştirakleri, ortakları ve yatırımlarıyla Avrupa Kıtası'nda, Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Uzak Doğu'da önemli bir konuma sahip olan Vodafone Grup, dünyanın en büyük mobil iletişim şirketidir. Vodafone Grup, ses ve veri iletimi de dahil olmak üzere, 5 kıtada geniş bir yelpazeye sahip mobil telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır.

31 Aralık 2007 tarihi itibarıyla, grubun, yatırım hisselerinin bulunduğu mobil telekomünikasyon girişimlerine kayıtlı aboneleri esas alınarak ve bu girişimlerdeki yüzdesi doğrultusunda yapılan nisbi* temelli hesaplamalara göre, çağrı cihazı aboneleri hariç olmak üzere, 193.6 milyon abonesi vardır. 36 ülkede şebeke ortaklığı ve 25 ülke de (sermaye ortaklığı) Vodafone adı altında bağlı ortaklıkları bulunmaktadır.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
yaptıklarının karşılığını alıyor

Altun.

Altun.

Üye
adamlar hizmet değil sadece hemen kar yapalım derdinlere abi mentalite yanlış bi kere....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Maaşşalh Alalh Eksik etmesin

technonur

technonur

Üye
2yılda 20milyon kaybeder inşş vodafonea gıcık olmaya başladım

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Müşterilerine Verdikleri Hiçbirşey Yokken Birde Kar Etmeyi Mi Bekliyormuş?

ultraslan07

ultraslan07

Üye
vodafone ye hiç geçmicekti bence

karides

Üye
Yununistan'da adları telekulak skandalına karışmış yönetim kadrosunu, tasfiye etmek yerine ödülmüş gibi oradan alıp Türkiye'ye getiren zihniyetin sonu da böyle olur işte. Az bile olmuş. Önceki aylardan, hiçbir farkı yokken son iki aydır ödediğim faturalar, dudak uçuklatır be. Şu anda hattı iptal etmedim; ama bi süre nadasa aldım.

luupuus

luupuus

Üye
hak etti

mservank

mservank

Üye
Türkiye'de de abone kaybetmesini 4 gözle bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt