Son Dakika... İbrahim Yazıcı Hayatını Kaybetti

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Dakika... İbrahim Yazıcı Hayatını Kaybetti
ursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, hastane önünde yaptığı açıklamada, Yazıcı'nın pazar günü hastanelerine kalp durması sonucu geldiğini ve ciddi bir yoğun bakım sürecinden geçtiğini belirtti.
Şener, yoğun bakım sürecinde hayati riskinin hep devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu sabah saat 06.30 gibi bir tekrar kalp durması yaşadık. O tekrar canlandırıldı, geri döndürüldü. Ama bu son durmadan sonra maalesef durumu kötüleşerek devam etti. 13.40 itibarıyla Sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybetmiş bulunuyoruz. Allah'tan ailesine sabır dilerim. Ailesine, sevenlerine ve tüm Bursaspor camiasına baş sağlığı dileriz. Elimizden geldiğince, tıbbın tüm imkanlarıyla gayret sarf edildi ama maalesef kaybettik."
Bursaspor'a şampiyonluk yaşatan Başkan olarak tarihe geçen İbrahim Yazıcı'nın ölümü, Bursaspor camiasını, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. İbrahim Yazıcı'nın yarın Emirsultan'da toprağa verileceği öğrenildi.
Yazıcı ailesinin üçüncü ferdi olarak Bursaspor'da yönetici ve başkanlık yapan İbrahim Yazıcı, 28 Ocak 1948 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Lise mezunu olan İbrahim Yazıcı, Yazıcı Turizm Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanıydı. 20. Dönem Bursa ve 21.Dönem Muğla Milletvekilliği yaptı. Yazıcı, evli ve 2 çocuk sahibiydi.
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
allah rahmet eylesin
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun.
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah rahmet eylesin :(
 
hikmet366

hikmet366

Üye
allah rahmet eylesin
 


Üst Alt