Son Dakika...Haldun Üstünel yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika...Haldun Üstünel yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti...
GS'de Üstünel depremi

Haldun Üstünel, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti
Galatasaray'da başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinin ardından, bugün yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.

Sarı kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olan, ayrıca Adnan Sezgin'in Spotif Direktörlüğe getirilmesine karşı olduğu için Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulundaki görevinden de istifa etti.

Futbol şubesindeki görevini bırakmasının ardından çok yakın olduğu başkan Adnan Polat'la da bu konuda uzlaşma sağlayamadığı, Polat'ın Üstünel'e istifasının uygun olduğunu ilettiği öğrenildi.

RedColt

RedColt

Üye
Kaynak neresi galatasaray.org da göremedim. Ama eğer gerçekse hiç iyi olmamış bu.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak benim Galatasaray a çok yakın bir tanıdığım..
Zira mynette ve bazı gazete sitelerinde de haber mevcut..

RedColt

RedColt

Üye
Zaten yakında gerçekten varsa çıkar kokusu.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Haberi sitelerden önce öğrendim.Ben haber öğrendiğim zaman google a yazarım başlık halinde :)
Önce resmi siteye sonra da gazetelerin internet sitelerine bakarım..
Ama tanıdıktan aldığım bilgiler şu ana kadar hiç yanlış çıkmadı.
Haberi de yazmaya uğraşmadığım için copy paste yaptım ;)

Atakan

Atakan

Üye
Beklenen oldu, olması gereken oldu.

Atakan

Atakan

Üye
Olması gereken? Galatasaraya bu kadar hizmet veren adama SON olması gereken oldu.
Olayın iç yüzünü bilmiyoruz. Madem Futbol AŞ.'deki görevinden ayrıldı, bilmediğimiz bir olay sonucu. Yönetim kurulunda da işi yok demektir.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 19:05 oldu formaları görebilen var mı benim internet mi yavaşladı site mi kilitlendi :D

Atakan

Atakan

Üye
Bende göremedim daha :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Hazır mısın diyip yüzde mi tamamlıyor? :D
GsStore kitlendi zaten :D

Atakan

Atakan

Üye
Evet ya :D Daha ne kadar beklicez lan :D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Aha açıldı :D
Somon süper duruyor valla beğendim :D

Atakan

Atakan

Üye
Ben daha göremedim lan :D Susun söylemeyin süpriz olsun :D

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi gördüm :) Sarı çok güzel ..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Haldun abiye ayıp oldu buraya yaz Atakan :ehe http://www.maxicep.com/galatasaray/iste-2010-2011-formalarimiz-378197.html

--------------- Ekleme ---------------

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi değerli arkadaşımız Mahir Haldun Üstünel, 27.07.2010 tarihli dilekçesiyle Yönetim Kurulu'ndan istifa etmiştir.

Aramızda bulunduğu dönemde kulübümüze katkıları tartışmasız olan arkadaşımızın almış olduğu bu karar, bizleri üzmüş bulunmaktadır.

Arkadaşımızın kulübümüze olan katkılarının her Galatasaraylı gibi devam edeceğinden eminiz. Kendisine, bugüne kadar harcadığı yoğun emek ve gayretleri için teşekkür eder, üzülerek kabul ettiğimiz istifasının kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz.

Atakan

Atakan

Üye
:ehe
Batırmıştı zaten bizi, iyi oldu boşver :D

haltie

haltie

Üye
elano keita kewell neill satılanlar kar ettirdi elano kendini katladı adamın zararı yok.meyve veren ağaç taşlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...