Son dakika ... Galatasaray'a kötü haber ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Son dakika ... Galatasaray'a kötü haber ..!
Uruguaylı futbolcu , formasını giydiği ile 2 yıllık daha kontratı bulunduğunu ve kulübünden ayrılmak istemediğini söyledi.

Adı ile anılan Forlan, düzenlediği basın toplantısında olası transferiyle ilgili söylentilere açıklık getirdi ve ''Daha önce de söyledim, bir kez daha tekrarlıyorum. Kulübümle 2 yıllık daha sözleşmem var ve bu kontratın şartlarını yerine getireceğim. Çünkü kulübümde ve Madrid'de çok mutluyum'' diye konuştu.

Forlan, daha önce yaptığı açıklamalarda da takımından ayrılmak istemediğini ifade etmişti.

Tepkiler: technoshark

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Açıkcası üzüldüm ... Geleceğine ihtimal vermiyordum ama gelseydi ülkemizde bir yıldız daha izleyecektik ...
Hayırlısı olsun...

Bende üzüldüm ... o kadar üzüldüm ki anlatamam.. Yıldızı izliyemiyecez ..

Bence naz yapıyo eleman, bonservisi kabarık tut bakalım nasıl geliyo.

Atakan

Üye
Kaynak Fotomaç Kardeşim Bülent Tulun sorun yok dedi. Bunlar hala uyduruyor k.çlarından. Sorun bakalım Ujfalusi nerdeymiş
Birine göre İtalya, birine göre İspanya, diğerine göre de Muz Cumhuriyetindeydi Tekliften haberi yoktu, adam Folarya'dan çıktı
Bazı arkadaşlar da işine gelince Fotomaç'a inanır olmuş, ilginç

Gelmezse üzülmem valla bu üçlüden Ujfalusi ilk tercihim,sonra Reyes.Reyes'te gelmese olabilir hani

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Bütün spor haberlerine bak bakalım ...

SON OLARAK DA ;

Söz konusu futbolcu hocasıyla tartışan,arkadaşları tarafından dışlanan biri.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hemen çamurlar atılmaya başlandı ...
Yaşı da zaten fazlaydı değil mi ? ... Gelmediği iyi oldu ...

Atakan

Üye

Ali Dürüst sorun yok dedi. Daha hiçbir şey belli değil. Açıklama yapmış olsa da, neleri gördük biz .. Forlan olmazsa, en az onun kadar kaliteli ve ünlü bir golcü alacağız.
Ayrıca;
Bu haber için söylemiyorum yanlış anlama da; Bana hürriyeti,lig tv'yi falan kaynak gösterme yahu. Lig tv eskisi gibi değil.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

O kaynaklara inanmıyorsan , gir bütün spor kaynaklı sitelere ordan göz at ...
Galatasaray ın transfer politikasını beğeneceğim diye bir kaide yok ki ... Reyes e gelmez dedim , geliyorsa da , hayırlı olsun demesini biliriz bunda sizi acıtan nedir onu anlamadım ..! Forlan ve Drogba gelmez dedim gelmiyorlar , e yanıldığım bir olursa Reyes olur ..! Bırak o kadar da olsun .

Hem kimi alırsanız alın , bu bizi ilgilendirmiyor ki ... Biz sadece girer olumlu ya da olumsuz yorumumuzu yaparız . İster saygı duyar , ister duymazsınız bu sizin sorununuz , sizi ilgilendirir ...

Artı üslubunuza dikkat edin benden söylemesi ...

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Konu amacından çıkıp ikili tartışmaya dönmüş bu sebepten dolayı konu kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...