Son dakika ... Galatasaray'a kötü haber ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Son dakika ... Galatasaray'a kötü haber ..!
Uruguaylı futbolcu , formasını giydiği ile 2 yıllık daha kontratı bulunduğunu ve kulübünden ayrılmak istemediğini söyledi.

Adı ile anılan Forlan, düzenlediği basın toplantısında olası transferiyle ilgili söylentilere açıklık getirdi ve ''Daha önce de söyledim, bir kez daha tekrarlıyorum. Kulübümle 2 yıllık daha sözleşmem var ve bu kontratın şartlarını yerine getireceğim. Çünkü kulübümde ve Madrid'de çok mutluyum'' diye konuştu.

Forlan, daha önce yaptığı açıklamalarda da takımından ayrılmak istemediğini ifade etmişti.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

technoshark

technoshark

Üye
vay süper haber :) teşekkürler :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Açıkcası üzüldüm ... Geleceğine ihtimal vermiyordum ama gelseydi ülkemizde bir yıldız daha izleyecektik ...
Hayırlısı olsun...

technoshark

technoshark

Üye
Bende üzüldüm ... o kadar üzüldüm ki anlatamam.. :) Yıldızı izliyemiyecez ..

fireman87

fireman87

Üye
Bence naz yapıyo eleman, bonservisi kabarık tut bakalım nasıl geliyo.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ağlarım::ağlarım::d:

Atakan

Atakan

Üye
Kaynak Fotomaç :d: Kardeşim Bülent Tulun sorun yok dedi. Bunlar hala uyduruyor k.çlarından. Sorun bakalım Ujfalusi nerdeymiş :ehe
Birine göre İtalya, birine göre İspanya, diğerine göre de Muz Cumhuriyetindeydi :ehe Tekliften haberi yoktu, adam Folarya'dan çıktı :kop:
Bazı arkadaşlar da işine gelince Fotomaç'a inanır olmuş, ilginç :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Gelmezse üzülmem valla :) bu üçlüden Ujfalusi ilk tercihim,sonra Reyes.Reyes'te gelmese olabilir hani :evet:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
artık hiçbir habere inanmıyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kaynak Fotomaç :d: Kardeşim Bülent Tulun sorun yok dedi. Bunlar hala uyduruyor k.çlarından. Sorun bakalım Ujfalusi nerdeymiş :ehe
Birine göre İtalya, birine göre İspanya, diğerine göre de Muz Cumhuriyetindeydi :ehe Tekliften haberi yoktu, adam Folarya'dan çıktı :kop:
Bazı arkadaşlar da işine gelince Fotomaç'a inanır olmuş, ilginç :hmmm

Bütün spor haberlerine bak bakalım ...

SON OLARAK DA ; :oke:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Söz konusu futbolcu hocasıyla tartışan,arkadaşları tarafından dışlanan biri.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hemen çamurlar atılmaya başlandı ...:D
Yaşı da zaten fazlaydı değil mi ? ...:ehe Gelmediği iyi oldu ...

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3537875' Alıntı:
Bütün spor haberlerine bak bakalım ...

SON OLARAK DA ; :oke:

:ehe
Ali Dürüst sorun yok dedi. Daha hiçbir şey belli değil. Açıklama yapmış olsa da, neleri gördük biz .. Forlan olmazsa, en az onun kadar kaliteli ve ünlü bir golcü alacağız.
Ayrıca;
Bu haber için söylemiyorum yanlış anlama da; Bana hürriyeti,lig tv'yi falan kaynak gösterme yahu. Lig tv eskisi gibi değil.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bir insana bu kadar mı çok dokunur ya :d: Ali kendi taraftarı olduğun Fenerbahçe sayfasından çok burdasın ne bu hazmedememezlik ne bu çekememezlik bu kadar dokunuyorsa geç Galatasaray'lı ol kökten bitsin iş :D
Yazdığın tüm gazeteler bir dönemde tüm klüplere Fb'de dahil 20 oyuncuyu transfer ediyorlar.Ntvspor desen Forlan Bjk'deydi onlara göre. İnsan hiç mi utanmaz hiç mi yüzü kızarmaz her seferinde bozuluyorsun daha da yazıyorsun.
Reyes gelmez dedin yarın geliyor.
Transferde Gs politikasına laf attın Fenerbahce'nin geçen sezon Stoch'u nasıl aldığını unutmuştun :D
Forlan gelmez dedin o da en geç Cuma gelecek ya o ya Drogba ya da bu ikisi kalitesinde biri. Forlan'ı kim istemez ? Rakipleri alınca karalayan Fb ve Bjk taraftarları istemez :ehe
Ama şu an Forlan gelmesede hiçbir Galatasaray'lı üzülmez.Gir bak Galatasaray forumlarına(Girip baktığından şüphem yok zaten :kop:) hepsi Forlan'a verilen paraya acıyor ama gelirsede gelsin diyorlar.

Yani yüzsüzlüğün bu kadarı :kop::kop:

O kaynaklara inanmıyorsan , gir bütün spor kaynaklı sitelere ordan göz at ...
Galatasaray ın transfer politikasını beğeneceğim diye bir kaide yok ki ... Reyes e gelmez dedim , geliyorsa da , hayırlı olsun demesini biliriz bunda sizi acıtan nedir onu anlamadım ..! Forlan ve Drogba gelmez dedim gelmiyorlar , e yanıldığım bir olursa Reyes olur ..! Bırak o kadar da olsun . :)

Hem kimi alırsanız alın , bu bizi ilgilendirmiyor ki ... Biz sadece girer olumlu ya da olumsuz yorumumuzu yaparız . İster saygı duyar , ister duymazsınız bu sizin sorununuz , sizi ilgilendirir ...

Artı üslubunuza dikkat edin benden söylemesi ...:oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Konu amacından çıkıp ikili tartışmaya dönmüş bu sebepten dolayı konu kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...