!!! Son Dakika: Avea MSN 30 Nisana Kadar Uzatıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
!!! Son Dakika: Avea MSN 30 Nisana Kadar Uzatıldı !!!
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız Avea Live Messenger Hizmetini 30 Nisana kadar uzattı. Uygulamanın uyumlu olduğu modeller; Nokia 6230i, 6230, 6020, 6030, 6630, 3220, 6610, 6610i, 3120, 3200, 3100, 6220. Bugün MSN yazıp 5500 a gönderdim bakalım bnm model eklenmişmi diye bnm tele hala uymuyor ama gelen mesajda 30 Nisana kadar uzatıldığını gördüm. Bu bilgi şimdilik Avea nın sitesinde resmi olarak açıklanmamıştır, bana gelen mesajda 30 Nisan yazıyordu.. Birde uyumlu telefonu olupta indiren arkadaşlar uygulamanın jar dosyasını bir şekilde bilgisayara aktarıp buraya koyabilirlerse.. :D Neyse uyumlu model telefonu olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun..

eQooo

eQooo

Üye
teşekkürler...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bilgilendirme Için Saolasın Yuck :good:

paradox1026

paradox1026

Üye
yuck saol:D benim yöntemi kullan öne flash yada son dakika yaz konunun dikkat çekio:D

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
biraz snn yöntem gibi oldu ama millet süresi doldu diye msn uygulamasını silmemeleri için böle yazdım yoksa genelde biraz daha sade olurdu bnm başlıklar :D neyse msn bnm tele olmuyor ama olan bir arkadaş jar dosyasını bi şekilde bilgisayarına aktarabilirse :D...

bay_gokhan

Üye
yha bnm tel modelı 6230i ama dendım olmuyor msn

kubilay212

kubilay212

Üye
bilgi için tesekür ama ben n 70 kullanıyom

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
geçmişte kalmış bu haber

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
avea nın msn i artık ücretli ve ödenecek ücrete değmeyecek kdr kötü yine mig33 e dönelim yapçak bişe yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...