arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
acaba başlarına ben geçsemmiSon zamanlarda duyduğum en güzel haberdi,çok sevindim,çok mutlu oldum.Bir spor kulübü zirvedeyken nasıl sona gelinir bunun örneğini yıllarca çok güzel gösterdi Polat.
Çok iyi hatırlıyorum,çok değil 4-5 yıl önce bu takım Şampiyonlar Ligi'ne katılma sayısında Real Madrid ve Milan ile yarışıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam 9 kez katılmıştık bu iki dev takımla.İnanmayan araştırabilir.Şimdi Avrupa Ligi'ne bile giremiyoruz,köy takımlarına eleniyoruz.Bu ilk aklıma gelen..Say say bitmez şimdi...
Türkiye'de sportif başarı yakalayamazsan başarılı olamazsın.Taraftar tüzük falan anlamaz,şampiyonluk ister kupa ister..Yapamazsan böyle kapı dışarı edilirsin.
Kendine güvenseydin seçime giderdin,inadın seni yaktı.Bi daha görüşmemek üzere Polat
Bu haberi görmedim ama uyarılarımı dikkate almamışlar demek kiHaberlerde urfada maganda kurşunu can aldı diye alt yazı geçti
Bu haberi görmedim ama demek ki uyarılarımı dikkate almamışlarHaberlerde urfada maganda kurşunu can aldı diye alt yazı geçti
sizin oaralara geleyim etrafa sıkayım bakalım ölecekmisinHaberlerde urfada maganda kurşunu can aldı diye alt yazı geçti
Bu haberi görmedim ama uyarılarımı dikkate almamışlar demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?