son çare :()

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
    Konu Sahibi
son çare :()
arkadaşlar hafta sonu aöf sınawı war ve ne yazık ki çalışamadım .yarın çalışırım yarın çalışırım derken bugùne geldim ama elde var sıfır ,son çare olarak aklıma kopya çekmek geldi ve bugün elimdeki notları küçùltmeye gidecem fakat tereddütlerim var ya aramada bulurlarsa ya sınawda yakalanırsam. sizce yapmalıyım , taktik verin bana son çarem bu :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hafta sonu benimde sınavım var, bende çalışmadım ve Cuma akşamına kadar da çalışamayacam. Kopya çekerek kendini riske atmana inan ki gerek yok. Açıköğretimden aldığın kitapların bazı sayfalarında yan tarafta ipuçlar var. Önce bu ipuçlarını oku ardından yine kitaptaki testleri çöz. Sınavda çıkan soruların tamanına yakınının bu ipuçlarından ve testlerden gelmiş olduğunu göreceksin. Önceki yıllarda çıkmış soruları çözerek giriyorduk sınava, hala aynı şekilde çıkmış sorulara çalışıyorsan başarı elde edemezsin. Benim yöntemimle çalışırsan 1 ders için yarım saatlik çalışmayla başarı elde edebilirsin. Kopyayı çıkar aklından ve şimdi eline kitabı alıp ipuçlarını okumaya başla.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
yaren_dede

yaren_dede

Üye
tam benim kafadasın bende devamlı yarın çalışacağım diye erteleyip duruyorum :)

ama bu işin altından kopya ile kalkabileceğini sanmıyorum dostum yeni sistemde sorular azaldı ve en az 6 ünite oluyor bir derste, bazı ünitelerden hiç soru çıkmıyor yani kopya hazırlamaya kalksan A4 kağıdına 4-5 sayfa kopya hazırlaman lazım :ehe
yani işin zor

ümran

Üye
    Konu Sahibi
kopya hazırda yapmalımıyım acaba?

- - - Eklendi - - -

Hafta sonu benimde sınavım var, bende çalışmadım ve Cuma akşamına kadar da çalışamayacam. Kopya çekerek kendini riske atmana inan ki gerek yok. Açıköğretimden aldığın kitapların bazı sayfalarında yan tarafta ipuçlar var. Önce bu ipuçlarını oku ardından yine kitaptaki testleri çöz. Sınavda çıkan soruların tamanına yakınının bu ipuçlarından ve testlerden gelmiş olduğunu göreceksin. Önceki yıllarda çıkmış soruları çözerek giriyorduk sınava, hala aynı şekilde çıkmış sorulara çalışıyorsan başarı elde edemezsin. Benim yöntemimle çalışırsan 1 ders için yarım saatlik çalışmayla başarı elde edebilirsin. Kopyayı çıkar aklından ve şimdi eline kitabı alıp ipuçlarını okumaya başla.

saolda sen nedn çalısmıyon

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sence?:D yarın, bugün yorgunum yarın... derken son güne geliniyor. Yaptığım iş zihin yorgunluğunu hat safhaya çıkarıyor, ben çalışsam da muhakkak unuturum zaten. Son gün çalışıyorum akşam 8'den gece 3'e kadar ve işe yarıyor da.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yapcam artık hayırlısı ?

ümran

Üye
    Konu Sahibi
sınavlar nasıl geçtı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Benimki önemli değil seninkiler nasıl geçti işe yaradı mı çalışma şekli.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
valla abicrim benim sınawlar biraz kötü ve ne yapcm bilmiyom ve dönem uzatmak istemiyorum :( 3 ders 30 geldi dipgerleri 50 60 70 .yardım et abi 2 hafta war :(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Geçen dönem 35'le geçtiğim ders vardı sıkıntı yaratma geçeceksen geçersin geçemeyeceksen geçemezsin zaten ne yaparsan yap. Sen kendine güven zevk almaya bak.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Geçen dönem 35'le geçtiğim ders vardı sıkıntı yaratma geçeceksen geçersin geçemeyeceksen geçemezsin zaten ne yaparsan yap. Sen kendine güven zevk almaya bak.

haklısın valla ama ne bilim babam kızar gibi sizın yaşınız kaç acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt