Son Aday Sorensen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Son Aday Sorensen..
Yabancı kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje bilmecesi sürerken, Sarı-kırmızılılarda gündeme gelen son isim Aston Villa ile yollarını ayıran Danimarkalı file bekçisi Thomas Sorensen oldu.



Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa formasını giyen ancak yaz başında takımıyla yollarını ayıran Danimarka Milli Takımı'nın file bekçisi Thomas Sorensen, Galatasaray ile görüşüyor. Liverpool'un yedek kalecisi Fransız Charles Itandje transferinde henüz aşama kaydedemeyen Galatasaray'ın Aston Villa ile bağlarını koparan ve bonservisi elinde olan Sorensen'e teklif götürdüğü bildirilirken, Danimarkalı kaleci de yaptığı açıklamada Sarı-kırmızılıların teklifini doğruladı.

Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill'in geçtiğimiz sezon pek fazla forma şansı vermediği Sorensen, transferiyle ilgili olarak "sporten.dk" adlı internet haber sitesine yaptığı açıklamada, "Söylentileri biliyorum. Galatasaray menajerimle konuşuyor. Ancak transferin ciddi bir boyuta ulaşması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Ciddi bir öneri varsa bunu değerlendireceğim" dedi.

Asıl adı Thomas Lovendahl Sorensen olan 32 yaşındaki Danimarkalı kaleci, Danimarka'nın efsane kalecisi Peter Schmeichel'dan sonra milli takım kalesini devraldı. Milli takım formasıyla 1999'dan beri 70'den fazla maça çıkan Sorensen, 2002 Dünya Kupası Finalleri ve 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde boy gösterdi. Aston Villa'ya 2003 yılında Sunderland'den gelen Sorensen, 5 yıl boyunca 139 maçta İngiliz ekibinin kalesini korudu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Itandje kesin gibi :oke:
 
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
itanje geliyor
 
tolgalatas

tolgalatas

Üye
itandje gelsin o adam iyi liverpoolda 7 maç oynadı 2 gol yedi bizim için iyi olur
 
qurbuz

qurbuz

Üye
ıtandje geliyor ki o gelmezse sorensen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
323
DiaBLoS
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
346
@Safak
Haydar
Cevap
8
Görüntüleme
460


Üst Alt