son 6 gün yardımınıza ihtiyacım varr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
son 6 gün yardımınıza ihtiyacım varr
okulda fotoğraf ile ilgili hoca ödev verdi.KIŞ ve İNSAN konulu fotoğraf çekilcek çekecektimki kar yağdı ama ertesi gün eridi yani güzel bi kare çekemedim geriye kalan son 6 lütfen KIŞ ve İNSAN ile ilgili fotoğraf mesela karda eğlenen insanlar olabilir ve buna benzer resimler dersten kalmamam lazım acill lütfen yardım edin

restmod

restmod

Üye
Haber sitelerinde bulabilirsin o tarz fotograflar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kar olmasına gerek yok sıkı giyinmiş ve ellerine hohh! yaparak yürüyen bi insan çekebilirsin :hmmm

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Gogleden resim arat bulduğun resmi dijital fotoraf makinesinin hafıza kartına aktar. Bu arada aynı uzantılı olmasına dikkat et. :ehe fotoyu cektim diye oğretmene goster. Bir dikkat edeceğin konuda fotoraf paris eyfel kulesi yada rusyanın unlu meydanı olmasın. Kısaca resme baktığında bir yeri carısım yapmasın.

- - - Eklendi - - -

Saka saka oğretmene internetten buldum olurmu diye sor. 3 5 resim 2 3 sayfa yazıyla mana ve onemini belir oldu bitti.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Gogleden resim arat bulduğun resmi dijital fotoraf makinesinin hafıza kartına aktar. Bu arada aynı uzantılı olmasına dikkat et. :ehe fotoyu cektim diye oğretmene goster. Bir dikkat edeceğin konuda fotoraf paris eyfel kulesi yada rusyanın unlu meydanı olmasın. Kısaca resme baktığında bir yeri carısım yapmasın.

- - - Eklendi - - -

Saka saka oğretmene internetten buldum olurmu diye sor. 3 5 resim 2 3 sayfa yazıyla mana ve onemini belir oldu bitti.
aslında gerek kalmadı şuan dışarıda kar yağıyor yarına bişeyler ayarlarım heralde bide bunu buldum nasıl?alttaki NAT GEO.nun simgesine bi fotoşok olay tmm

Samet.25

Foto guzel simgeyi kirparsin 10sn de Ankaayada acayip kar yagiyo suan

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Resim guzel 1 2 tane daha cektinmi tamamdır. Hele karda duserken adam resmi cektinmi oskar bile alırsın. :d:

- - - Eklendi - - -

Resim guzel 1 2 tane daha cektinmi tamamdır. Hele karda duserken adam resmi cektinmi oskar bile alırsın. :d:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kışın yoldaki dilincilerin fotorafını çeksen ödevine çok güzel mazeme olur
ama dikkat etmen lazım dilencileri deşifre etmiş olursun zaten çogunun hali vakiti yerinde :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
sağolun alttaki yeri kırptım birazda rötüş yaptım mikemmel oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...