Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Dışardan fiyatına bakar sana yazarımBayadır almıyem bilmiyorum kı sen al haber ver bana yada yollarsın okurum
Dışardan fiyatına bakar sana yazarımBayadır almıyem bilmiyorum kı sen al haber ver bana yada yollarsın okurum
Bakma AlDışardan fiyatına bakar sana yazarım
Okumicağım gaateyi niye alıyımBakma Al
Oku Bilgi Len Diye. p kk ya Leş Diyen Geberdi Diyen Tek Tv Yayın Organıdır Belkide.Pk k ya Hakaret Ettiklerini görsel Turksatta Tektir YnaiOkumicağım gaateyi niye alıyım

tv yok gaste yokOku Bilgi Len Diye. p kk ya Leş Diyen Geberdi Diyen Tek Tv Yayın Organıdır Belkide.Pk k ya Hakaret Ettiklerini görsel Turksatta Tektir Ynai![]()
akit izle gör işte ehli sünnet adamlar çıkıyor genelde tv ye öyle sapık şeylerde göremezsin. açık garıları sansürlerler ederler.tv yok gaste yok
dünyadan olup bitenden
bi haber yaşayorum
posta gastesi eyidiraçık garıları sansürlerler

burda açılır ama öbür tarafta bilemeyrumposta gastesi eyidir
gözün gönlün açılır![]()
öteki tarafta da o gözüne gönlüne ateşi verirlerburda açılır ama öbür tarafta bilemeyrum
tabisi ateş seni çağırıyor cos bas döner grurla sunaröteki tarafta da o gözüne gönlüne ateşi verirler
şükür namazı kılmaya başlayalım hadi1 gözün şükrü için 500 yıl aralıksız namaz kılsanız yinede borcunuzu ödeyemezsiniz uşaklar. o derece büyük bir nimet
500 Yıl Başımıza Bela Olacak Değilsin Heralde O Yüzden Hiç Başlamaşükür namazı kılmaya başlayalım hadi
Arada kılmak iyidir de normal vakitlerden ötürü pek kılamıyom500 Yıl Başımıza Bela Olacak Değilsin Heralde O Yüzden Hiç Başlama
Yine yenisini yazdımiçimdeki katil
3456. Mesaj2750. Mesaj son mesajım olabilir.
Bu forumun gidişaatına bağlı
Hayır 11+10 olmuşsun