"Son 20 dakika kendimi banyoya kilitledim"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Son 20 dakika kendimi banyoya kilitledim"
[h=2]Borussia Dortmund Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joachim Watzke, Real Madrid ile oynadıkları maçın son bölümünde büyük bir heyecan yaşadı. Geçmişte kalp sorunları yaşayan Watzke, maçın son 20 dakikasında kendisini banyoya kilitlediğini söyledi.[/h]

Borussia Dortmund, taraftarına büyük heyecanlar yaşatmaya devam ediyor.
Çeyrek finalde, Malaga'yı uzatma dakikalarında gelen 2 golle geçen Alman ekibi, Real Madrid karşısında da, deyim yerindeyse taraftarının ömründen ömür aldı.
Geçmek üzere oldukları turun bir anda tehlikeye girmesi üzerine, Dortmundlular maçın son bölümünü izlemekte zorlandı. "Borussia Dortmund’u iflastan kurtaran adam" olarak bilinen yönetim kurulu başkanı Hans-Joachim Watzke de, maçın heyecanına dayanamayan taraftarlardan biriydi... Geçmişte kalp sorunları yaşayan Watzke, son 20 dakikayı evinin banyosunda geçirdiğini söyledi.
20 yıldır ilk kez, kalbinin maç heyecanını kaldırmaya dayanamayacağından korktuğunu ifade eden Watzke, "Bitime 20 dakika kala kendimi banyoya kilitledim. Kulaklarımı kapadım ve sadece saatime baktım" dedi.
Maç sonunda Watzke'nin bu sözleri kendisine aktarılan Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp ise her zamanki esprili tarzıyla; "Açıkça söylemek gerekirse maçın sonunda ben de birkaç kez stattaki bir tuvalete kendimi kapatmayı düşündüm" ifadesini kullandı.
 


Üst Alt