son 12 saattir Cepnet hızında büyük bir düşùş var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
son 12 saattir Cepnet hızında büyük bir düşùş var ?
ucweb ile nerdeyse kullanılmıyo :s fark edenler oldumu ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
opera ile kullan ?

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
Opera ile maxicepe girmek ölum. Ayrıca uygulamadan çok atıyor ve guven vermıyor

phasan

phasan

Üye
evet çok dusus var bende farkettım hatta opera mını ıle bazen gırmıyor

h716043

h716043

Üye
beyler cepnet hızı önceden 96 kb idi şimdi 64 kb evet eskiler hala sınırsız ama hız düştü 64 kb yani bıktır taktiği

55lim

Üye
evet farkettim bıktırma politikası

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
Bıktırıp. İptal ettirmek istiyolar. Ama ben musteri hizmetlerini arıyıp bagırcam.

phasan

phasan

Üye
ama yavasta olsa ben brakamam yoksa baska net alam

Aydem1r

Üye
gerçekten de gözle görünür bir düşüş var ama bırakamam para yok ne yapalım :D

eren3546

eren3546

Üye
Bende bi sorun var sanıyordum benimde net çok yavaş karınca hızında bağlanıyor nete download hızı 0 lara kadar düştü son 3gündür doğru düzgün internete giremiyorum böyle giderse hattımı turkcelle taşıyacağım pahalı ama hızlı

phasan

phasan

Üye
Bende bi sorun var sanıyordum benimde net çok yavaş karınca hızında bağlanıyor nete download hızı 0 lara kadar düştü son 3gündür doğru düzgün internete giremiyorum böyle giderse hattımı turkcelle taşıyacağım pahalı ama hızlı

ucuza abca bukadar hızmet

yakup_281

yakup_281

Üye
Demeyin ya 64 mü teknoloji çağındaydık hani yazık

eren3546

eren3546

Üye
Bu sabah itibarı ile cepnet uçuş moduna geçti resmen uçuyor 8mb mp3 2.5dk indirdi düne kadar bağlantı sorunu vardı şu an internet hızı 15-20 hatta 35şi gördü telefon dan (EDGE) bağlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
bende arada hızlanıyor arada çok yavaş

spy ghost

spy ghost

Üye
operayı ne olrsa olsun kullanmak iyidir basit maxicepe gelince mobile lıght uygulamasına geç tamamdır

Aydem1r

Üye
Bu sabah itibarı ile cepnet uçuş moduna geçti resmen uçuyor 8mb mp3 2.5dk indirdi düne kadar bağlantı sorunu vardı şu an internet hızı 15-20 hatta 35şi gördü telefon dan (EDGE) bağlanıyorum

gercekten ınanması cok zor ama dogrudur yaa vardır o kadar hızlı olmasının bı nedenı ama bızımkıler hala standart

ama soyle bırsey var sen cepnet paketını yenı aldıysan yanı paket yenılendıyse hızlı olması normal cunku 100mb adıl sınır var

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
bende daha yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt