Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: 18 Gün sürdü 1 Kişi eksik olsa birşey olmaz bence ama Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin atakan. 1 kişi 1 kişidir
caglet' Alıntı: 18 Gün sürdü 1 Kişi eksik olsa birşey olmaz bence ama Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin atakan. 1 kişi 1 kişidir
'Patron Üye Konu Sahibi Atakan okumuyormusun hacı, 3 gun once bıttı katılım. onaya yolladım ama hasan abı gırmıyor heralde sıteye onu beklıyoruz.
Atakan okumuyormusun hacı, 3 gun once bıttı katılım. onaya yolladım ama hasan abı gırmıyor heralde sıteye onu beklıyoruz.
Dafny Üye .BlueTR' Alıntı: yok yaa bu yarışma başlamıcak. Genişletmek için tıkla ... Abi bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz yaa. Hasan abi rahatsız ,siteye girince onaylayacak oylama konunusu.Konu hazır. Tamam mı?
.BlueTR' Alıntı: yok yaa bu yarışma başlamıcak. Genişletmek için tıkla ... Abi bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz yaa. Hasan abi rahatsız ,siteye girince onaylayacak oylama konunusu.Konu hazır. Tamam mı?
.BlueTR Üye Dafny' Alıntı: Abi bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz yaa. Hasan abi rahatsız ,siteye girince onaylayacak oylama konunusu.Konu hazır. Tamam mı? Genişletmek için tıkla ... nerden bilebilirim hemen parlamanın anlamı ne anlamış değilim bu aralar çok yapmaya başladılar böyle.buda gitmek için bir sebep daha.
Dafny' Alıntı: Abi bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsunuz yaa. Hasan abi rahatsız ,siteye girince onaylayacak oylama konunusu.Konu hazır. Tamam mı? Genişletmek için tıkla ... nerden bilebilirim hemen parlamanın anlamı ne anlamış değilim bu aralar çok yapmaya başladılar böyle.buda gitmek için bir sebep daha.
Dafny Üye .BlueTR' Alıntı: nerden bilebilirim hemen parlamanın anlamı ne anlamış değilim bu aralar çok yapmaya başladılar böyle.buda gitmek için bir sebep daha. Genişletmek için tıkla ... Parlayan yok , bilip bilmeden konuşma diyorum sadece.Bak sen de diyorsun nerden bilebilirim diye. ''Yok yaa bu yarışma başlamayacak '' yerine '' Ne zaman başlayacak?'' yazabilirdin.
.BlueTR' Alıntı: nerden bilebilirim hemen parlamanın anlamı ne anlamış değilim bu aralar çok yapmaya başladılar böyle.buda gitmek için bir sebep daha. Genişletmek için tıkla ... Parlayan yok , bilip bilmeden konuşma diyorum sadece.Bak sen de diyorsun nerden bilebilirim diye. ''Yok yaa bu yarışma başlamayacak '' yerine '' Ne zaman başlayacak?'' yazabilirdin.
ChavRash Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-kiza-ulas-yarismasi-vol-1-oylama-538936.html