asporulti
Üye
-
Konu Sahibi
-
940mx kullanan arkadaşım, solid autocad catia gibi programları donma yapmadan açabiliyor. o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hocam gtx950m olursa (.o fiyat aralığında en iyi grafik kartı olan bilgisayar bu )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu tavsiye ederim işletim sistemi yok kendin format atarsin
Ram az gelirse takviye alabilirsin
Çünkü gt940mx veya gt940 zayıf kalır
Bunda gtx950m.var ekran ekran kartlarından anlıyorsanız bilirsiniz zaten
940mx performans olarak ne durumdadır bilginiz var mı. bu programı siz de kullanıyormusunuz.940mx kullanan arkadaşım, solid autocad catia gibi programları donma yapmadan açabiliyor. o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Hocam ben AutoCAD gt840m ile de kullanıyorum sıkıntı yok940mx performans olarak ne durumdadır bilginiz var mı. bu programı siz de kullanıyormusunuz.
Bu arada cihazda 4gb rem gerçekten çok düşük kalır. min 12 gb olması lazım. olmadı ram i sonradan ekleyebilirim. aslında şu tartışmayı yaparkende donanım özelliklerimiz de ortaya çıktı. öncelikle i7 ve HQ serisi bir işlemci Şart ram i yazmıcam Gerektiğinde Yükseltebilirim de. Ssd olursa tercih meselesidir. ekran kartı olayıda biraz tqartışılır. sonuçta performansını görme şansız olsa ideal olabilir. son olarak siz ekran kartları ile alakalı ne düşünüyorsunuz. bu arada ms dos olması da tercihtir. işlerim sistemleri ucuz ben alırım
Hocam ben AutoCAD gt840m ile de kullanıyorum sıkıntı yok
Ama o fiyata bu bilgisayar alınır yani
İ7 6700HQ ve gtx950m ötesi yok bu fiyata bu donanım
Ram 12 olanı vardı.ayni bilgisayar 2900 liraya ama listeden.kalkmis niyeyse
Bir arayıp sorun olmadı
Benim arkadaş aynı pcyi 2 ay öncesi almıştı 12gb ram olanını
ben şahsen kullanmadım ama arkadaş makina müh. okuyo, o gayet memnun bilgisayarından. ben bilgisayar okuyorum940mx performans olarak ne durumdadır bilginiz var mı. bu programı siz de kullanıyormusunuz.
Bu arada cihazda 4gb rem gerçekten çok düşük kalır. min 12 gb olması lazım. olmadı ram i sonradan ekleyebilirim. aslında şu tartışmayı yaparkende donanım özelliklerimiz de ortaya çıktı. öncelikle i7 ve HQ serisi bir işlemci Şart ram i yazmıcam Gerektiğinde Yükseltebilirim de. Ssd olursa tercih meselesidir. ekran kartı olayıda biraz tqartışılır. sonuçta performansını görme şansız olsa ideal olabilir. son olarak siz ekran kartları ile alakalı ne düşünüyorsunuz. bu arada ms dos olması da tercihtir. işlerim sistemleri ucuz ben alırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Monster ise al bence işini hayli hayli görür hem şu sıralar indirimdeler ve istediğin gibi özelleştirme şansında mevcut Abra A5 V12.1 15.6" işini görecektir ssd mevcut ram ve sabit disk ekletebilirsin
Ek iş nasıl buluyorsunuz? firmalara gidip görüşerek mi, ilanla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?