sol-sağ seçim tuşları çalışmıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

wolf44

Üye
    Konu Sahibi
sol-sağ seçim tuşları çalışmıyor ?
bugün telde (6600) durup dururken sol ve sağ swçim tuşları çalışmamaya başladı .bi kere daha yapmıştı aynı şeyi ve kısa sürede çalışmaya başlamışlardı ama şuan için hala aynı sorun devam ediyor buda teli kullanmamı olumsuz etkiliyor.
bunun için ne yapmalıyım :bilmem:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Servise götür bu donanımsal bi sorun!!..

Yani ya su kaçırdın (en kötü ihtimal)

Yada Darbeye bağlı bi sorun oluştu!!..

Tek Yol Teknik Servis!.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bataryayı çıkart, sabaha kadar bekle. Siemens A60'da böyle bir sorun yaşamıştım ama tüm tuşlar çalışmıyordu yes/no hariç. Bu yöntem işe yaramıştı.
bir de bir programda etkiliyor olabilir dolayısıyla format atabilirsin.

delimakina

Üye
dış etkenlere bağlı bence servis en iyisi

sublieutenant

sublieutenant

Üye
dış etkenlere bağlı bence servis en iyisi
tuş takımı tuşlarında temassızlık var, çünkü aynı sorun bende var . darbe gördü herhalde, anlıyorsan kendinde yapabilirsin ama en güvenlisi servis, ben bile o riski alamıyorum...ufak bi sorun ama napalım...

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
tuş takımı tuşlarında temassızlık var, çünkü aynı sorun bende var . darbe gördü herhalde, anlıyorsan kendinde yapabilirsin ama en güvenlisi servis, ben bile o riski alamıyorum...ufak bi sorun ama napalım...
Dostum bu tamamen yanlış olur kesinlikletelefonu açıp kurcalayım deme bu sorunu ben 2 kere yaşadım açsanda hiçbirşey yapamazsın çünkü 6600 ın joyistiğiyle tuş takımı biriliktedir herhangi bir durumda tuş takımının tamamı bozulabilir.Ben geçen ay kvk da yaptırdım garantiden ücret almadılar sana tavsiyem eğer garantin varsa hemen yaptır çünkü şuan telefonum harika çalışıyor.Üzgünüm ama garantin yoksa 60 ytl yi gözden çıkar.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Dostum bu tamamen yanlış olur kesinlikletelefonu açıp kurcalayım deme bu sorunu ben 2 kere yaşadım açsanda hiçbirşey yapamazsın çünkü 6600 ın joyistiğiyle tuş takımı biriliktedir herhangi bir durumda tuş takımının tamamı bozulabilir.Ben geçen ay kvk da yaptırdım garantiden ücret almadılar sana tavsiyem eğer garantin varsa hemen yaptır çünkü şuan telefonum harika çalışıyor.Üzgünüm ama garantin yoksa 60 ytl yi gözden çıkar.

acemiler el atmasın lütfen !! karşında profesyonel bir elektronikçi var dostum.... bana tavsiye etme istersen!!!!
mesajıda iyi oku!!! :sopa: :sopa:
bilgi: joystick ile diğer tuşların hiçbir bağlantısı yoktur, joystick ayrı bir entegre tarafından işletilmektedir..............

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
acemiler el atmasın lütfen !! karşında profesyonel bir elektronikçi var dostum.... bana tavsiye etme istersen!!!!
mesajıda iyi oku!!! :sopa: :sopa:
bilgi: joystick ile diğer tuşların hiçbir bağlantısı yoktur, joystick ayrı bir entegre tarafından işletilmektedir..............
Belli ne kadar profesyonel olduğun eğer sorunu çözemiyorsan sorun da yaratma...

6652

Üye
ya benımde yazı yazmıo sureklı rakamlar cıkıo ne yapabılırm avıl cevap

alfonso_tuning

Üye
bende nokıa 6600 kullanıyorum joyistick aşağı basmıyor keyfi gelince çalışıyor lanet olası joyistick ne yapabilirim yada serviste baana kaça patlar ne kadara yaptırabilirim.acil cevaplarınızı bekliyorum

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bu telefom biraz eskidi joyistik bozulmuş 3-5 milyona yapılır kanımca

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
servise götürün en güzeli ugrasma kardeşim bence

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
bende dün kendim kap değiştirdim 6600 ımın. beyaz kabını taktım açtım aşağı basmıyor. telefon ne su aldı ne darbe yedi. aşaı tuş basmıyor ve mesaj yazamıyorum...