'ŞOK'SİTEDE TEK Kuafore Gitmeden Önce Saç Stilinizi Kendiniz Seçin(erkek ve bayanlr için)

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
'ŞOK'SİTEDE TEK Kuafore Gitmeden Önce Saç Stilinizi Kendiniz Seçin(erkek ve bayanlr için)
Programı burdan indirebilirsiniz

Program dunyanin bircok ulkesindeki kuaforlerde kullanilan cok basarili bir program
asagidaki orneklerde oynamalar
yaptim ve sonucun ne kadar etkili ve gercekci oldugunu size gostermek istedim.

Resimi büyültmek için tıklayın. Orjinal Boyut: 1024x768
Öncelikle resmimizi sol taraftaki menude yeralan photo sekmesine tiklayarak seciyoruz.
ve cikan $ekli benim yaptigim gibi surata yerlestiriyoruz. ustteki iki nokta gozlere alttaki
iki nokta ise agiza gelecek sekilde ve buyuk dikdortgen ise kulaklarin kafa ile birlestigi
yere ve altta cene ustte ise alnimizin bittigi yere gelicek sekilde…. islem bitince alttaki
onay tusuna basiyoruz

Resimi büyültmek için tıklayın. Orjinal Boyut: 1024x768

simdi ise yukardaki sac butonuna basarak yandaki sac menusunu aktif hale getiriyoruz,
kendinize uygun bi sac sekli bulun. ardindan ise yukardaki menuden erkek suratina
tiklayip isterseniz sakal cesidi de secebilirsiniz.

GÜLE GÜLE KULLANIN

Alıntıdır

--------------- Ekleme ---------------

NOT:***** dosyasi icindedir. kurulum bitince ***** dosyasini cift tiklayip ***** kurulumunu gerceklestirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: spawnn ve elifkrc

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bilgisayarı olan için güzel program görünüşe göre teşekkür ederiz kardes ... emeğe Saygı

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı olan için güzel program görünüşe göre teşekkür ederiz kardes ... emeğe Saygı

Yorumun için teşekürler kardeşim de bilgisayarı olmayan konusunda biraz şaşırdım pcsi olmayanın zaten programla falan ne işi olur dimi koyarken olmayanları düşünememişim pardon :D:D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Yorumun için teşekürler kardeşim de bilgisayarı olmayan konusunda biraz şaşırdım pcsi olmayanın zaten programla falan ne işi olur dimi koyarken olmayanları düşünememişim pardon :D:D

ya mesela ben tl den giriyorum o anlamda dostum :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeş keşke paintten gösterseydin. Tıklanacak yerleri. Kolaylık açısından.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:ehe :ehe konu başlığına takıldım ..parantez içinde erkek ve bayanlar için yazmışsın...dünyada başka ne tür insan varki:ehe:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onların karışımı da var ya kardeş :ehe

Kardeş setup da sorun var kurulmuyo..Tıklandığında herhangi bir işlem yapmıyor..Kurulumu farklı mı diyecek o da başka setup dosyası hangisi o zaman başka.?

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe konu başlığına takıldım ..parantez içinde erkek ve bayanlar için yazmışsın...dünyada başka ne tür insan varki:ehe:D

örnekte erkek oldugu için sadece erkekler için anlaşılmasın die öyle belirtmiştim tabi sen bunu anlamadın :(:(

DiaBLoS™;1295173' Alıntı:
Onların karışımı da var ya kardeş :ehe

Kardeş setup da sorun var kurulmuyo..Tıklandığında herhangi bir işlem yapmıyor..Kurulumu farklı mı diyecek o da başka setup dosyası hangisi o zaman başka.?

hem yani:D:D

Setupı başka degil sorunsuz yüklüyo kardeşim sende neden öyle oldu anlamadım kendimden sildim tekrar yükledim gene sorun yapmadı setup exe. kuruyosun sonra birde ***** setupı var onu da kuruyosun işlem tmm oluyor kardeşim..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kurcalıyorum şimdi programı. ;)

Sağolasın.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
siz saolun

mico55

Üye