cambaz738
Üye
verdiğim cwm yi kurup wipe data cache yap kardeşim sonra romu kur bakalımİyi günler, @cici60 romu indirdim, önceden yüklediğim omega rom vardı . CWM modda açtım indirdiğim romu seçtim sorunsuz bir şekilde herşeyi adım adım yaptım wipe data/factory ve wipe cachede yaptım kurulumda problem çıkmadı yükledi herşeyi ama Telefonu açarken Samsung Galaxy 3 yazısı geliyor 2 sn sonra kapanıp tekrar geliyor bir süre bekledikten sonra CWM recovery otomatik açılıyor. sebebi nedir ?
başka bir rom yükledim düzeldi, acaba romdamı problem var. :/verdiğim cwm yi kurup wipe data cache yap kardeşim sonra romu kur bakalım
sorunsuz kardeş herkes kuruyobaşka bir rom yükledim düzeldi, acaba romdamı problem var. :/
ben hypermax v3 ve 6 yı kurdum denedim fakat buglar var. Bence BUabilerim kardeşlerim bu rom mu daha iyi yoksa hypermax v3 romu mu yardım edin lütfen yorumlarınıza göre yüklicem !!!
sorunsuz kardeş herkes kuruyo
aynen katılıyorumabilerim kardeşlerim bu rom mu daha iyi yoksa hypermax v3 romu mu yardım edin lütfen yorumlarınıza göre yüklicem !!!
teşekkürleraynen katılıyorum
herkes bu romu rahatlıkla kullanabılır ...
tabi ara sıra belk gapss hatası alabilrsiniz .. kafaya takmayın..
romu atmadan önce factory reset-wipe cahce -mega wipe yapmayı unutmayın ..
EGER YAPMADIGIMIZI DÜSÜNÜRSEK GGP her uyg. ykledigimiz de touchwiz hatası alırız ...
DİKKAT EDELİM !!
SORUNSUZca roomların ZEVKİni cıkaralım ...
BEYLER
KolaY GeLSiN ...........
sorunsuz kardeş herkes kuruyo
custom romun üstüne çalışmaz bircok rom kardeşimHerşeyin aynısını yaptım videoya görede yaptım kurulumu tamamlıyor ama telefon açılmıyow CWM'ye giriyor. Neden olabilir?
EDİT: Orjinal samsungun romunu attım sonra kurmayı denedim ve sorunsuz çalışıyor güzel gibi.
kernel çok fark ediyorPerformans sorunu yaşayan arkadaşlar boeffla kernel kursun.İlk kurarken stock kernel kurdum ama performansından memnun kalmadım.Gerçekten fark ediyor,deneyin.
Neden hortlattınKonu Haziran ayından sonra devam etmemiş! Yeni gelişmeler yok mu?
Galaxy S3 için ram sıkıntısı olmayan, tavsiye edeceğin s5 temalı rom var mı?Neden hortlattınRom final verdi son sürüm v12 zaten s5 temalı romlar varken kimse bunların yüzüne bakmaz
Olmamı var tavsiye benden gelsin çok güncel cok stabil tam istediğin gibi efextreme rom s3 için ve kasma donma yok sürekli güncelGalaxy S3 için ram sıkıntısı olmayan, tavsiye edeceğin s5 temalı rom var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?