ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Kontrol

Üye
konu henüz onaylanmadigi için goremiyorsunuz

ya beylerr ben bu romu sevdim güzel hos daa her defa uyg YÜKLEMEM DE Touchwiz hatası alıyorum !!!!

ya CAVUŞ bende flasladım ise yaramadı
sadece romu ykledim kullandım ??
nhatayı nasıl gideririz ???

morki05

Üye

ilk den wipe .. reset cekecez .... neysee. yaparız
SD MAİD PRO memnunsun yani...

morki05

Üye
tabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım

tabi ki bir çok rom denedim daha iyisini bulamadım
aslında söle bşy var ki orjinal romdan iyisini bulamazSIN ....
şahsen öleee hep yeni bir arayüz cıktıgı zaman keskee s3 ---note2 olsun bunda da olaydı dedigim oldu...
ORJİNAL ROMDAN İYİSİNİ BULAMAZSSIN !!!

morki05

Üye
teşekkürler . güncelleme gelmedi şimdiye kadar acaba bilgin varmı ? araştırdım ama henüz bulamadım kendi update me bazen çalışıyor bazen yanıt vermiyormalesef çalışmadı

cici60

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler . güncelleme gelmedi şimdiye kadar acaba bilgin varmı ? araştırdım ama henüz bulamadım kendi update me bazen çalışıyor bazen yanıt vermiyormalesef çalışmadı
romu bidaha kur sesi düzelir son güncellmeyi aldı xda sitesi bakmanı tavsiye ederm

morki05

Üye
Aynı romu 5.6 defa kurdum pek değişmedi . Orjinal rom sayfa linki varsa paylasirmisin? Benzerleri var aynısını bulursam guncellerim

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Aynı romu 5.6 defa kurdum pek değişmedi . Orjinal rom sayfa linki varsa paylasirmisin? Benzerleri var aynısını bulursam guncellerim
xda konusu kardeş rom adı ve xda yaz google herşeyi benden beklemeyin hazırcı olmayın

morki05

Üye
Vay Arkadaş öyle mi oldu aynı rom var sizin paylaşım ile aynısı güncellendi demiştin bende hepsinin yorumları tek tek okudum (son birkaç sayfa) henüz güncelleme gözükmüyor. Belki senin bilgin vardır diye sorayim dedim. Belki ben atladim yada göremedim gibi vs. Neyse yinede teşekkür ediyorum.

akman255

Üye
Çok teşekkürler kurdum gercekten süper cok hızlı ve kullanışlı hic sorun yaşamadım Mesajlarda sorun yaşayan arkadaşlar Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi> BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Sorun çözülmüş oluyor

Tepkiler: cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yararlı bilgi

dostum bu s finder denen karın ağrısını nasıl kaldırabiliriz ağız tadıyla bi aspalt oynatmadı bana sinirlerimi bozuyo sırf bu yüzden bu romdan vazgeçeceğim vallaha ya eğer s finderi kaldırma yolu varsa lütfen yardımcı olun.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
titanium backup kur istediğin uygulmayı sil yada yedekle (root gerektirir)