cici60
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim hatırladığım kadarıyla orta boy oluyodu google playden tam ekran arama uygulamlarına baka bilrisndostum rehberdeki birine fotoğraf eklediğimde o fotoğraf çok küçük çıkıyor acaba bir ayarı var mıdır normalde tam ekrarn çıkıyordu orjinal romdayken
en iyisi bu kardeş s5 iconlarını portladınmı 10 numara 5 yıldızslm
bu romda sonra 3 tane son çıkan romlardan kullandım ama bunun kadar stabil olanı nı hatırlamıyorum. tekrar dönüş yapcam bu roma
s3 kullanan bi arkdaş rica etmelisin ben şuan kullanmıyorumSlm s4 story albüm programı elinde olan varmı APK si lazım tlf s3 rootlu
en iyisi bu kardeş s5 iconlarını portladınmı 10 numara 5 yıldız
s3 kullanan bi arkdaş rica etmelisin ben şuan kullanmıyorum
kardeş deneyecek s3 telefonum yok note 2 ye döndümHocam s5 iconlarını nasıl portlayalım anlatım varmı?
kardeş deneyecek s3 telefonum yok note 2 ye döndüm
ama sen deneyebilrisn
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen dostum dene bakalım nolacak denemeden yedeklemelerını al belki desteklemezse tekrar romu flashlarsnTeşekkür ederim bunu cwm den Flash yapalım mı?
aynen dostum dene bakalım nolacak denemeden yedeklemelerını al belki desteklemezse tekrar romu flashlarsn
hesap makinesi için romu kur yeniden hesap makinesini root explorerle yedekle system app içindedir iconu tekrar kur hesap makinesini geri yerini kopyala yada google playden indirDenedim ikonlar güzel fakat hesap makinesi açılmıyor ne yapmalıyım?
yararlı bilgiRom'u yükleyeli 2 , 2 buçuk ay oldu.Bu sürede güncelleme almadı hiç zaten.Konu çok güzel anlatılmış emeğine sağlık.Ama size diyebilirm ki bu rom 2 ayda tıkandı.Donmalar,kasmalar o kadar arttı ki.Sürekli touchwiz çalışmayı durdurdu hatası,sürekli müzik çaların takılması ve buna bağlı telefonun reset atması..Eğer 2 ay da bir formatlarım diyorsanız bundan iyisini bulamazsınız.Eğer hızlı olsun özellik aramıyorum diyorsanız cyanegonmod 4.2.2 yükleyebilirsiniz.
Samsung S3 kitkat 4.4.2 arayanlar için note 2 den portlanmış en yeni sürümü. CyanegonMod değildir.Sıcak sıcak yeni geldi.
https://www.maxicep.com/forum/konu/en-yeni-kitkat-4-4-2.896538/
Tekrar dene dostumBakalım dedik ama link açılmıyor bi el ativersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?