ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

cici60

Üye
    Konu Sahibi
güle gülle kullan kardeş

Tepkiler: morki05
dostum rehberdeki birine fotoğraf eklediğimde o fotoğraf çok küçük çıkıyor acaba bir ayarı var mıdır normalde tam ekrarn çıkıyordu orjinal romdayken

cici60

Üye
    Konu Sahibi
dostum rehberdeki birine fotoğraf eklediğimde o fotoğraf çok küçük çıkıyor acaba bir ayarı var mıdır normalde tam ekrarn çıkıyordu orjinal romdayken
kardeşim hatırladığım kadarıyla orta boy oluyodu google playden tam ekran arama uygulamlarına baka bilrisn

morki05

Üye
Evet yaklaşık iki gündür kullanıyorum şu ana kadar gerçekten çok stabil şarj süresi gayet iyi donmalar kasmalar yok Touchwiz hatası yok bunun için touchwiz zipi de flaşladım ufak tefek takılmalar Androidin yapısal sorunları. kuracaklar tereddüt etmesin.

lemaynak

Üye
slm
bu romda sonra 3 tane son çıkan romlardan kullandım ama bunun kadar stabil olanı nı hatırlamıyorum. tekrar dönüş yapcam bu roma

Slm s4 story albüm programı elinde olan varmı APK si lazım tlf s3 rootlu

ametbuba

Üye
Rom'u yükleyeli 2 , 2 buçuk ay oldu.Bu sürede güncelleme almadı hiç zaten.Konu çok güzel anlatılmış emeğine sağlık.Ama size diyebilirm ki bu rom 2 ayda tıkandı.Donmalar,kasmalar o kadar arttı ki.Sürekli touchwiz çalışmayı durdurdu hatası,sürekli müzik çaların takılması ve buna bağlı telefonun reset atması..Eğer 2 ay da bir formatlarım diyorsanız bundan iyisini bulamazsınız.Eğer hızlı olsun özellik aramıyorum diyorsanız cyanegonmod 4.2.2 yükleyebilirsiniz.

Tepkiler: cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ikonlar güzel fakat hesap makinesi açılmıyor ne yapmalıyım?
hesap makinesi için romu kur yeniden hesap makinesini root explorerle yedekle system app içindedir iconu tekrar kur hesap makinesini geri yerini kopyala yada google playden indir yararlı bilgi

Tepkiler: morki05 ve ametbuba

morki05

Üye
@cici60 dostum anlatimlari ile konuyu baska formda paylasabilirmiyiz .
Edit; kaynak gostererek