ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

lemaynak

Üye
hocam telefonu rootladım sonrasında recovery yaptım lakin revocery işleminden sonra ("SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" ) tuşuna basmama karşın yine odin mode kısmı geliyor... recovery sayfassına bir türlü ulaşamadım :d

düzeltme:
marketten GooManager i indirdimseçeneklerinden Reboot Recovery seçince recovery sayfası açıldı... (sonradan anladım ses kısmas tuşuna basıyormuşum meğer)

ve s4revolutionv12 kurulum tamamladım.
açıldı şimdi tel.. waaa tamamen değişmiş ya... note3 ümmü oldu şimdi

teşekkürler..

dayısı son sorum yedek almıştım rehberi pc ye şimdi romdan sonra kiesi görmediği için alamıyorum varmı önerin...
bu sıkıntımı da şu şekilde çözdüm kies i kaldırdım sonra kies3 ü tekrar kurdum.. kurduktan sonra yeni kies sürümü var dedi ama güncellemeden taktım teli gördü...

Son düzenleme:
Tepkiler: cici60
Klavye resmini atabilirmisiniz bide air wiew calisiyormu yani parmagimizi uzaktan tutunca goruyormu ? Efs sorunu olabilirmi bende 4.3 stock rom yuklu begenmessem geri sorunsuz donebilirim demi ?

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Klavye resmini atabilirmisiniz bide air wiew calisiyormu yani parmagimizi uzaktan tutunca goruyormu ? Efs sorunu olabilirmi bende 4.3 stock rom yuklu begenmessem geri sorunsuz donebilirim demi ?
klavye note 3 klavyesi , kalemsiz çalışmaz

Eline sağlık güzel olmuş. Senden ricam s4 albüm. Apk sı varsa link atabilir misin. Romu yükledim çok güzelnot 3 kalem alsam. Çalışır mı

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık güzel olmuş. Senden ricam s4 albüm. Apk sı varsa link atabilir misin. Romu yükledim çok güzelnot 3 kalem alsam. Çalışır mı

budan galeeriyi kur diğerleri calışmayabilir
kalem calışmaz

Bu nedir ayni sekilde recovery mode flash layacakmyiz

Rom güzel fakat ram çok tüketiyor 650 den inmiyor var mı çaresiNette gezinirken birden atıyor var mı caresi

GreaTH

Üye
Romu önermiyorum 1 Ay Kullanan Olarak Surekli Durdurma Hatası. Yapan arkadas Herhalde eksik yapmis
Rom güzel fakat ram çok tüketiyor 650 den inmiyor var mı çaresiNette gezinirken birden atıyor var mı caresi

Rami temizledigimde 450 e iniyor Hata Yapmis olabilirsin

lemaynak

Üye
20 gündür kullanıyorum...
sadece 2 hata ile karşılaştım
1. ekran hatası: touchwiz 1 defa hata verdi ama önemsiz bir sorun...
2. zil sesi hatası: arada sırada uygulamaların sesi kapalı olduğunda, zil sesi açık olmasına rağmen gelen aramalarda sessiz oluyor... 3 defa başıma geldi.

diğer yandan hiç bir problemle karşılaşmadım...

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon cebindeyken kısma sesine baslı kalmış olabilir. touchwiz hatası devam etmektedir.

Hocam herşey çok güzel gitti teşekkür ederim tek sıkıntı touchwiz durduruldu hatası alıp duruyorum ne yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz çok sevinirim

Kontrol

Üye
Touchwiz durduruldu hatasını başka bi Tw portlayarak iptal edebilir miyiz ?
Örneğin S4 launcher kursak o hata gider mi ?

hocam romun herşeyi harika ama kamera başarısız uyarısı alıyorum,dolayısıyla hiç foto ve video çekemiyorum,var mı bunun çözümü yoksa rom değişmek zorundayım sorunu çözdüm,ilgilenmediğiniz için teşekkürler

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Touchwiz durduruldu hatasını başka bi Tw portlayarak iptal edebilir miyiz ?
Örneğin S4 launcher kursak o hata gider mi ?
denemek lazım kardeş telefonu sattım ben denemeye fırsatım olmadı

Tepkiler: Kontrol

lemaynak

Üye
S
Sorunu cozduysen çözümü de yazar misin acaba neden başarısız oluyormuş...

morki05

Üye
Selam arkadaşlar belki konu bitti ama ben de nihayet yeni kurdum şu ana kadar bir problem yaşamadım açılış sesi ve fotoğraf çekim sesi dışında bir kaç gün deneme yapıp değerlendirme yaparım. Ayrıca bana gayet stabil geldi. Teşekkürler @cici60