ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

mesut kardeş akıllı kaydırma özelliği çalışıyomu telefonda bi denesene s3 teinternet sitesine giriyosun gözün aşığı kaydıkça sayfanında kayması lazım tabi özelliği açman gerek

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Herşey tamamdır. Ama touchwiz ana sayfa durduruldu diyor. Buna da çözüm olsa süper olur rom
o hatanın çözümü yok malesef ana ekranda anasayfa tusuna basınca cıkar dikkat edersiniz cıkmaz

Tepkiler: mesut0114
Uygulama gizle seçeneği yokmu bu rom da benmi görmüyorum?

Bu custom rom Mu stock rom mu. Ve bu na yeni güncelleme gelir mi ' ,touch wiz sorunu kalkması için falan?

Telefona mı güncellemesi gelecek. Yoksa yine forum sitesinden mi alacağız v13 gelirse

Tamam dostum sağolBu rom üstüne apex launcher kurun hem durduruldu hatasından kurtulun hem çok daha güzel bir görünüm kazanın

teşekkürler emeğine sağlık

Tepkiler: cici60

carex_06

Üye
S.a hocam aynı işlemleri yaptım ancak samsung yazısında takılı kaldı telefon.. 5-1o dk beklesemde gelmedi ekran tekrar eski 4.3 orj jb ye gectim... s4 revolution da hosuma gitti ne yapmam gerekli bi bilgi verirsen sevinirim..

Şarj ın düşük iken güncelleme atmaya çalışmış sin herhalde. . Samsung yazısında takılı kaldığında pili çıkar ses kısma home güçdüğmesine bas. Yani download modu ekranıgeldiği zaman tekrar ses kısmaya bas yani tele restart at. Düzelmesi gerekir

carex_06

Üye
Sarjım % 70 civarında idi batryayı felan çıjardım tekrr reset attım olmadş orj romu attım bnde

lemaynak

Üye
çok güzel anlatım yapmışsın benim gibi bu konu ile bilgisi olmayan bir kişi bile deneme yapmaya itiyorsun...

benim tel in garantisi yeni bitti ve aşırı şekilde ağırlaşmış durumda, sence denemelimiyim yani rom mom hak getire bende yeni yeni araştırıyorum. önceden N8 im vardı paso kurtuluş40 (kulağı çınlasın) un dosyalarını atardım bir sorun olmazdı.

şimdi bu anlattıklarını harfiyen uygularsam normalde bir sıkıntı olmayacak sanırım.

cici60

Üye
    Konu Sahibi
denemezsen cok şey kaybetmişsin demekttir
Butun işlemleri sırasıyla yaptım senin anlattıgın gibi olmadı. . Bi ara tekrar deneyecegim bakalım bu sefer nasıl. Olacak
ayrıntıları okuyup tekrar dene kardeş kabloyu kontrol et