Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ?

Sokakta En Nefret Ettiğiniz Manzara Hangisidir ?

• Kullanılan toplam oy
    38
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitane kısakollu tişört giyip altında kapri çeken ve sokakta basketbol oynuomuş havası verip kızları tavlamaya çalışan kitleye karşıyım uleynnnnn...

byilmazZ

Üye
Aminnnn yere tükürülmesi

bitane kısakollu tişört giyip altında kapri çeken ve sokakta basketbol oynuomuş havası verip kızları tavlamaya çalışan kitleye karşıyım uleynnnnn...

Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu...

Konu Sahibi

Maşallah

Kalabalık başlı başına nefret sebebi,
Birde hızlı hızlı yürümeye çalışırken insanlar tutup önümde duruyorlar ya sinir olmamak elde değil =/

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bizim konuya rakip oldu melek'in konusu

™ мγdяєaм;1660420' Alıntı:
Tunahan Çok Varda
Anketi Fazlaa Kasmak İstemedim

Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak

'Davut

Üye
Serserileri nefret ediyorum

Konu Sahibi
Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak

Önemli Değil Diğer Olarak
Kabul Ediyorum Bunları

Sokak Düğünleri Güzel Olurr
Beee Zırlamayınn

aLone

Üye
yanında bi kız olunca bakılmasına gıcık oluyorum ama oda halledilebilir bi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...