Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu...
Ayrıca serseri tipte giyinip elinde hoparlörü patlamış e250 gibi telefonlarla müzik dinleyip yanımdan geçenlerede ben karşıyım uleyn... He bide tek gezerken hiç göz ucuyla kescek biri geçmez. 2-3 kişi en azından birlikte yürüyünce sizin kişi sayınızla eşit oranda kızlı yada erkekli gruplar geçer. Bu olaylar beni yerdeki çöpten tükürükten çok daha sinir bozucu...
Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak
Kasma zaten ama kısaca hepsinin başındaki neden insanlar. Böyle diyincede diğer seçeneklere gerek kalmıyor. Sonuç olarak harbiden kasmamak lazım biraz daha yazarsam çorba olacak