.eRCaN. Üye deniz4700' Alıntı: peki x-plore fu ll olarak çalışıyormu yoksa 3 saniye bekleme varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır 3 saniye bekleme yok.Direkt açılıyo
deniz4700' Alıntı: peki x-plore fu ll olarak çalışıyormu yoksa 3 saniye bekleme varmı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır 3 saniye bekleme yok.Direkt açılıyo
Ferzan Üye efsane_ercan' Alıntı: Hayır 3 saniye bekleme yok.Direkt açılıyo Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... konu açan arkadaşada ayrıca teşekkürler
efsane_ercan' Alıntı: Hayır 3 saniye bekleme yok.Direkt açılıyo Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... konu açan arkadaşada ayrıca teşekkürler
.eRCaN. Üye Aziz™;2507380' Alıntı: rica ederim kardeşim.. Ercan sağol birader tam ben cevap vereceğim sen vermiş oluyorsun.. Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Aziz Ha sen Ha ben ne farkeder yeter ki sorunlar çözülsün.
Aziz™;2507380' Alıntı: rica ederim kardeşim.. Ercan sağol birader tam ben cevap vereceğim sen vermiş oluyorsun.. Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Aziz Ha sen Ha ben ne farkeder yeter ki sorunlar çözülsün.
.eRCaN. Üye deniz4700' Alıntı: efsane bu yapar Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah.Sizin Kadar olamasakta..
Ferzan Üye sizde de dilleri sadece ingilizce ve arapça mı ? bende sadece bu diller çıkıyor türkçe dil yok ?
Aziz™ Üye yok ben denedim bende bütün diller mevcut yani zaten x-plorenin her versiyonunda bütün diller mevcut sende nasıl sadece o iki dil çıktıki..?
yok ben denedim bende bütün diller mevcut yani zaten x-plorenin her versiyonunda bütün diller mevcut sende nasıl sadece o iki dil çıktıki..?
.eRCaN. Üye deniz4700' Alıntı: sizde de dilleri sadece ingilizce ve arapça mı ? bende sadece bu diller çıkıyor türkçe dil yok ? Genişletmek için tıkla ... Evet Diller Sadece İngilizce ve Arapça. Üzerinde Uğraşıyorum Bakalım Artık Olursa Siteye Koyarım Aziz™;2510732' Alıntı: yok ben denedim bende bütün diller mevcut yani zaten x-plorenin her versiyonunda bütün diller mevcut sende nasıl sadece o iki dil çıktıki..? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bende de sadece İngilizce ve Arapça çıkıyo
deniz4700' Alıntı: sizde de dilleri sadece ingilizce ve arapça mı ? bende sadece bu diller çıkıyor türkçe dil yok ? Genişletmek için tıkla ... Evet Diller Sadece İngilizce ve Arapça. Üzerinde Uğraşıyorum Bakalım Artık Olursa Siteye Koyarım Aziz™;2510732' Alıntı: yok ben denedim bende bütün diller mevcut yani zaten x-plorenin her versiyonunda bütün diller mevcut sende nasıl sadece o iki dil çıktıki..? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bende de sadece İngilizce ve Arapça çıkıyo
Aziz™ Üye işte dediğim tema penceresi daha programı kurarken çıkıyor bir tema seçtikten sonra kurulum o tema üstüne tamamlanıyor.olay tamamen bu..
işte dediğim tema penceresi daha programı kurarken çıkıyor bir tema seçtikten sonra kurulum o tema üstüne tamamlanıyor.olay tamamen bu..
Ferzan Üye sadece 1 tane işaretli olcak anladığım ben hepsi işaretli yüüklüyordum değiştirme seçeneğide çıkar diye
sadece 1 tane işaretli olcak anladığım ben hepsi işaretli yüüklüyordum değiştirme seçeneğide çıkar diye
Aziz™ Üye yok öyle olmuyor malesef sadece bir tanesini seçebiliyorsun değiştirmek istersende yeniden kurup başka tema seçeceksin ancak öyle oluyor..
yok öyle olmuyor malesef sadece bir tanesini seçebiliyorsun değiştirmek istersende yeniden kurup başka tema seçeceksin ancak öyle oluyor..
.eRCaN. Üye deniz4700' Alıntı: sizde de dilleri sadece ingilizce ve arapça mı ? bende sadece bu diller çıkıyor türkçe dil yok ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş Türkçesi hazır: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan indirebilirsin.Yalnız Sadece Aero Vista Temasına Göre Uyarladım.Kolay Gelsin
deniz4700' Alıntı: sizde de dilleri sadece ingilizce ve arapça mı ? bende sadece bu diller çıkıyor türkçe dil yok ? Genişletmek için tıkla ... Kardeş Türkçesi hazır: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan indirebilirsin.Yalnız Sadece Aero Vista Temasına Göre Uyarladım.Kolay Gelsin
.eRCaN. Üye Aziz™;2513900' Alıntı: teşekkürler eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Aziz bi denesene telefonunda.eksik bişe var mı.yüzeysel yaptım çünkü
Aziz™;2513900' Alıntı: teşekkürler eline sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Aziz bi denesene telefonunda.eksik bişe var mı.yüzeysel yaptım çünkü
.eRCaN. Üye Aziz™;2514531' Alıntı: telefonun ekranı gitti bir ara denerim.. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya geçmiş olsun kardeş
Aziz™;2514531' Alıntı: telefonun ekranı gitti bir ara denerim.. Genişletmek için tıkla ... Hadi ya geçmiş olsun kardeş